Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sarp Akkaya: Oyunculuk Kariyeri ve Zor Çocukluk

2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Sarp Akkaya, ablası Esra Akkaya ve ikizi Kaya Akkaya gibi oyunculuk yapıyor. 'Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı 'Servet' karakteriyle tanınan Akkaya, Ezel'de 'Tevfik' rolüyle büyük çıkış yakaladı. 2021'de oğlu Kaan'ın doğumuyla baba olma mutluluğu yaşayan Sarp Akkaya, Rol gelince seçici davranıyorum. Oynadığım şeyde beni ilgilendiren, meraklandıran ve heyecanlandıran bir şey olmasını bekliyorum. Hayat standardıyla ilgili bir şey. Ben Kadıköylüyüm, deniz manzaralı bir ev hayalim yok, bir yalı dairesinde oturmak gibi amacım yok dedi. 2017'de dünyaevine girdiği Sinem Yalçınkaya ile mutlu bir evlilik sürdüren Sarp Akkaya, henüz 13 yaşındayken annesi ve babasının ayrılık kararı aldığını, boşanan bir ailenin çocuğu olduğu için çok zor bir çocukluk dönemi geçirdiğini söyledi. Sarp Akkaya, Ayrılan aile çocukta bir tahribat yaratıyor, bende de yarattı. Kaya'da daha az, ablamda çok daha az. 13 yaşımdan 21-22 yaşıma ka

Yayın Tarihi: 02.11.2023 16:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Sarp Akkaya: Oyunculuk Kariyeri ve Zor Çocukluk

Sarp Akkaya: Oyunculuk Kariyeri ve Zor Çocukluk

2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Sarp Akkaya, ablası Esra Akkaya ve ikizi Kaya Akkaya gibi oyunculuk yapıyor. 'Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı 'Servet' karakteriyle tanınan Akkaya, Ezel'de 'Tevfik' rolüyle büyük çıkış yakaladı.

2021'de oğlu Kaan'ın doğumuyla baba olma mutluluğu yaşayan Sarp Akkaya, Rol gelince seçici davranıyorum. Oynadığım şeyde beni ilgilendiren, meraklandıran ve heyecanlandıran bir şey olmasını bekliyorum. Hayat standardıyla ilgili bir şey. Ben Kadıköylüyüm, deniz manzaralı bir ev hayalim yok, bir yalı dairesinde oturmak gibi amacım yok dedi.

2017'de dünyaevine girdiği Sinem Yalçınkaya ile mutlu bir evlilik sürdüren Sarp Akkaya, henüz 13 yaşındayken annesi ve babasının ayrılık kararı aldığını, boşanan bir ailenin çocuğu olduğu için çok zor bir çocukluk dönemi geçirdiğini söyledi. Sarp Akkaya, Ayrılan aile çocukta bir tahribat yaratıyor, bende de yarattı. Kaya'da daha az, ablamda çok daha az. 13 yaşımdan 21-22 yaşıma kadar zor bir süreçti boşanmış bir anne babanın çocuğu olmak ifadelerini kullandı.

Son olarak 'Atatürk 1881-1919' filminde rol alan 43 yaşındaki başarılı oyuncu, Bayram sabahları yine birlikte kahvaltı ediyoruz ama insan arıyor yokluğunu. 'Ne zaman büyüyeceğim?' diye evde dolaştığımı hatırlıyorum, bir çocuk niye büyümek istesin ki? şeklinde konuştu.

Empatinin Konuğu Sarp Akkaya

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV ekranlarına gelen Empatinin bu çarşamba konuğu başarılı oyuncu Sarp Akkaya oldu. Yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kuran Sarp Akkaya Rol gelince seçici davranıyorum. Oynadığım şeyde beni ilgilendiren, meraklandıran ve heyecanlandıran bir şey olmasını bekliyorum. Hayat standardı ile ilgili bir şey, ben Kadıköylüyüm, deniz manzaralı bir ev hayalim yok, bir yalı dairesinde oturmak gibi amacım yok diyerek samimi ve iddialı cümlelere imza attı.

ZOR BİR ÇOCUKLUK GEÇİRDİMKendisi gibi oyuncu 2 kardeşi daha olan Sarp Akkaya, boşanan bir ailenin çocuğu olduğu için, ilk kez çok zor bir çocukluk geçirdiğini söyledi. Sarp Akkaya 13 yaşımdaydım annemle babam ayrılma kararı aldı. Çocukta bir tahribat yaratıyor bu, bende de yarattı. Kaya da daha az, ablamda çok daha az. 13 yaşımdan 21-22 yaşıma kadar zor bir süreçti boşanmış bir anne babanın çocuğu olmak. Bayram sabahları yine birlikte kahvaltı ediyoruz ama, insan arıyor yokluğunu. Ne zaman büyüyeceğim diye evde dolaştığımı hatırlıyorum, bir çocuk niye büyümek istesin ki? dedi.