Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Seattle'daki Sakız Duvarı ve İğrenç Olay

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletindeki Seattle bölgesinde yer alan Sakız Duvarı, doğaçlama bir gösteri sırasında ortaya çıkmış ve kısa sürede popüler hale gelmiştir. Duvar, çiğnenmiş sakızlarla kaplıdır ve turistlerin ilgisini çekmektedir. Son olarak, bir kadının sakızları yalaması olayı sosyal medyada viral olmuş ve tepkileri beraberinde getirmiştir.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 17:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Seattle'daki Sakız Duvarı ve İğrenç Olay

Sakız Duvarı'nın Ortaya Çıkışı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletindeki Seattle bölgesinde yer alan Sakız Duvarı, Post Alley’s Market Tiyatrosu'nda sahnelenen doğaçlama bir gösteri sırasında ortaya çıksa da kısa sürede büyümeyi başardı. Unexpected Productions ekibi Seattle Theatresports isimli doğaçlama komedi gösterisi sırasında çiğnedikleri sakızları tuğla duvara yapıştırıp içlerine de bozuk para sıkıştırdı. Bu gelenek sonraki yıllarda devam etti ve duvar çiğnenmiş rengarenk sakızlardan oluşan bir görüntüye ulaştı.

Sakız Duvarı'nın Popülerliği

Turistlerin uğrak noktası haline gelen Sakız Duvarı son olarak sosyal medyada viral olan bir görüntüyle yeniden popüler oldu. İsmi açıklanmayan bir kadın Sakız Duvarı'nın önüne geçerek sakızları yalamaya başladı. O anların sosyal medyadan paylaşılmasından sonra tepkiler gecikmedi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntüleri iğrenç bulduğunu dile getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, 'İzlerken benim midem bulandı. Bunu yapmayı nasıl başardı?' yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, 'Gerçekten çok iğrenç' yorumunu yaptı.