Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Seda Tosun, İkinci Evliliğini de Sonlandırdı

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmiyle ünlenen Seda Tosun, ikinci evliliğini de sonlandırdı. Tosun, boşanma kararını açıkladığı bir açıklama yaparak evliliğinin mutsuz olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 10:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Seda Tosun, İkinci Evliliğini de Sonlandırdı

Seda Tosun, İkinci Evliliğini de Sonlandırdı

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmiyle ünlenen Seda Tosun, 2020'de müzisyen Eymen Adal'dan boşanmıştı. Seda Tosun, Haziran 2022'de ikinci kez nikâh masasına oturarak Taner Ataş ile evlenmişti. Seda Tosun, iki ay önce de Lidya adını verdiği kızını dünyaya getirmişti. Ancak Seda Tosun, bu evliliğinde de mutluluğu bulamadı.

Seda Tosun boşanacağını açıkladı. Seda Tosun yaptığı açıklamada; Evliliğimi sonlandırıyorum. Maalesef anlaşamıyoruz. Zaten uzun süredir hamileliğim ve bebek derken sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum ifadelerini kullandı.

Mahsun Kırmızıgül imzalı gişe rekortmeni Mucize filminde canlandırdığı Mizgin ile unutulmaz isimlerden biri olan Seda Tosun bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son hali gündem olan ünlü isim sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir döneme damga vuran Mucize filmiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Seda Tosun eşinden ayrılacağını açıkladı. Geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile nikah masasına oturan Tosun ağustos ayında anne olmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Tosun açıklamasında "Evliliğimi sonlandırıyorum. Maalesef anlaşamıyoruz. Zaten uzun süredir hamileliğim, bebek vs derken sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalara katlanamıyorum" cümlelerine yer verdi.