Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sedat Peker, Muhalefetin Kendisine Sahip Çıkmadığını İddia Etti

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, muhalefetin kendisine sahip çıkmadığını iddia ettiği açıklandı. Peker, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'na haber göndererek imza kampanyasına destek vermelerini istedi.

Yayın Tarihi: 10.05.2023 12:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Sedat Peker, Muhalefetin Kendisine Sahip Çıkmadığını İddia Etti

Sedat Peker'den Son Açıklama

Geçtiğimiz yıl yayınladığı bir dizi video ile siyasette adete deprem etkisi yaratan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, ‘muhalefet bana sahip çıkmadı’ dediği iddia edildi. 14 Mayıs seçimlerine konuşması beklenen Peker’in sessizliği ile girerken Peker cephesinden flaş bir açıklama geldi. TELE1’de “Açıkça” programının konuğu gazeteci Miyase İlknur, Peker ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı.

Keşke İmza Kampanyasına Destek Verselerdi

Sedat Peker’in muhalefetin kendisine sahip çıkmadığı düşüncesinde olduğunu aktaran İlknur, Peker’in Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’na haber yolladığı, “Keşke buranın hükümetine talepte bulunsalardı, imza kampanyasına destek verselerdi; bizzat kendim çıkar anlatırdım.” dediği öğrenildi.

Ali Yeşildağ Üzerinden Sözünü Tuttuğuna İnanıyor

İlknur ayrıca, Peker’in Ali Yeşildağ üzerinden sözünü tuttuğuna inandığını ifade ederek, kendisine yasak getirilmeden önce, “Seni can evinden vuracağım Hasan Yeşildağ' demişti. Tahminimi söylüyorum; Ali Yeşildağ o zamandan yurtdışındaydı. Ali Yeşildağ ile tanışıyorlar. Belki de birlikte neleri açıklayacaklarına dair bir görüşme yapmışlardır.” şeklinde konuştu.