Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Selçuk Geçer'den Dolar Yorumları: Dolar 40 TL Olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların 40 TL olacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 21.07.2023 10:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Selçuk Geçer'den Dolar Yorumları: Dolar 40 TL Olacak

Selçuk Geçer bir konuştu pir konuştu!

Kara haber tez geldi: Dolar 40 TL olacak Dolarda felaket geliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar borcu olanlara kara haberi tez verdi. Tarih belli oldu, 1 Dolar 40 TL olacak. Dolar kuru rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yeniden yükseliş trendine giren dolar her geçen dakika artarken dolar borcu olanlar kara kara düşünüyor. Dolar yorumları nedeniyle altın kahini olarak anılmaya başlayan ünlü ekonomik Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası yeni dolar yorumlarını yayınladı. Yatırımcıların ve vatandaşın yakından takip ettiği isimlerden olan Selçuk geçer yeni rekor seviyesini de açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası döviz kurundaki Yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar ve yatırımcılar ise Piyasalar yangın yerine dönmüşken uzman isimlerin yorumlarına ve açıklamalarına büyük önem veriyor. Son dönemlerde açıklamaları ile piyasalara yön veren isimlerden olan Selçuk Geçer Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kurunun geleceği yeni rakama açıkladı. Dolar bir kez daha rekor kıracak nokta Üstelik bu defa doların önüne almak mümkün olmayacak. Çünkü bir dolar O tarihte 40 TL’ye çıkacak. Selçuk Geçer son dakika dolar yorumları ve detaylar haberimizde…