Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Serenay Sarıkaya, 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde başrolde

Serenay Sarıkaya, 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde başrolü oynayacak. Dizide boşanma davaları üstünde çalışan bir avukat olan Leyla karakterini canlandıracak. Çekimler için Bolu'ya giden Sarıkaya, Bolu Belediye Başkanı tarafından davet edildi.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 09:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Serenay Sarıkaya, 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde başrolde

Serenay Sarıkaya, 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde başrolde

Aile dizisiyle ekranlarda olan Serenay Sarıkaya, 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde de başrolü oynayacak. Serenay Sarıkaya dizide, boşanma davaları üstünde çalışan bir hukuk bürosunda avukatlık yapan Leyla karakterine hayat verecek. Metin Akdülger'in Ömer karakteriyle dahil olduğu dizinin çekimleri sürerken güzel oyuncu Bolu'ya gitti. Çekimler için Bolu'dan paylaşım yapan Sarıkaya'yı gören belediye başkanı Tanju Özcan ise dayanamadı. Özcan güzel oyuncunun 'Bolu'yu seviyorum' notlu fotoğrafını paylaşarak 'Dizi çekimleri için Bolu’da bulunan Serenay Sarıkaya hanımefendinin ‘BOLU’YU SEVİYORUM’ paylaşımı bizleri mutlu etti. Bolu halkının temsilcisi olarak kendisini Bolu Belediye Başkanlığı’na davet ediyorum. Çayımız, kahvemiz, gazozumuz meşhurdur' dedi.

Yeni dizisinin çekimleri için Bolu’ya gelen Seranay Sarıkaya, sosyal medyada, 'Bolu’yu seviyorum…' etiketiyle 2 fotoğraf paylaştı. Haber: Oğuzhan Eke Netflix’te yayımlanacak 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin çekimleri için ekip Bolu’ya geldi. Filmin başrolünü oynayan Serenay Sarıkaya da ekiple beraber çekimlere başladı. Bolu’nun bir yaylasında gerçekleştiği belirtilen çekimler sırasında, Sarıkaya sosyal medyadan sık sık paylaşım yapıyor. Son paylaşımında ise Bolu’yu ön plana çıkardı. Karavan önünde çekilen 2 fotoğrafını sosyal medyaya yükleyen Sarıkaya, 'Bolu’yu seviyorum' notunu paylaşımına ekledi. Sarıkaya’nın yeni dizisinde, Leyla adında bir avukat ile aynı işyerinde çalıştığı arkadaşlarının ilişkilerinde çektiği sancılar işleniyor. Netflix'ten yapılan açıklamaya göre dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş yer alıyor.