Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şeyma Subaşı'nın Yeni Paylaşımları ve Cevapları

Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımları ve cevaplarıyla ilgili detaylar. Ayrıca boşanması ve mutluluğu hakkında da bilgi verildi.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 14:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Şeyma Subaşı'nın Yeni Paylaşımları ve Cevapları

Şeyma Subaşı'nın Yeni Paylaşımları

Şeyma Subaşı, sosyal medyada yeni pozlarını paylaştı. Paylaşımları binlerce yorum ve beğeni aldı. Takipçileri ise dikkat çeken detayları sordu.

Şeyma Subaşı'nın Cevapları

Ünlü isim, takipçilerinin sorularına cevap verdi. Bir takipçinin 'Bu kız okula gidiyor mu?' sorusuna Subaşı, 'Melisa'nın okulu tatil / International School. O yüzden tatilleri fazla belki de…' şeklinde cevap verdi.

Şeyma Subaşı'nın Boşanması ve Tatilleri

Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 29 Eylül'de tek celsede boşandı. Ayrılığın ardından Subaşı, arkadaş gruplarıyla ayrı ayrı Paris'e giderek tatil yapmıştı.

Şeyma Subaşı'nın Mutluluğu

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla mutluluğunu ifade etti. Bir video paylaşan Subaşı, şükretmek ve bilincinde olmanın önemini vurguladı. Ancak videonun yanlış anlaşıldığını belirtti.

Şeyma Subaşı'nın Miami Paylaşımları

Şeyma Subaşı, Mısırlı eşi Mohammed Alsaloussi'den boşandıktan sonra kızı Melisa'yla Miami'de fotoğraflar paylaştı. Takipçileri ise Melisa'nın okula gitmediğini sordu. Subaşı'nın cevabı ise dikkat çekiciydi.