Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Simge Sağın 2023 Yaz Sezonunu Muhteşem Bir Konserle Kapattı

Simge Sağın, 2023 yaz sezonunu muhteşem bir konserle kapattı. Konserde Simge, seyirciye içini dökerek duygularını paylaştı. Ayrıca Simge'nin konser kıyafetleri ve geçtiğimiz mart ayında çıkardığı hit şarkısı hakkında da konuştu.

Yayın Tarihi: 01.10.2023 03:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Simge Sağın 2023 Yaz Sezonunu Muhteşem Bir Konserle Kapattı

Simge Sağın yaz sezonunu dn akşam verdiği konserle kapatan Simge, Sizlere ve bana bu duyguyu yaşatan Allah’ıma şükürler olsun sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Yasemin Yılmaz imzalı iki kıyafet giyen 42 yaşındaki güzel, her zamanki gibi iddialı tarzıyla adından söz ettirmeyi başardı.

BAŞIMIZA NE GELİYORSA HARCANMAKTAN GELİYOR

Geçtiğimiz mart ayında çıkardığı Harcandıkça şarkısını söylemeden önce kendisini sinlemeye gelen müzikseverlerle dertleşen Simge Sağın, özel hayatına dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Ünlü popçu, Bu şarkının yapım aşamasında birine öyle yüksektim ki. Sonra harcandım! Ben de harcadım. Yani hem harcandım hem harcadım. Zaten başımıza ne geliyorsa ya sevmek yüzünden ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum harcayanlara. Güzel şarkı söyletiyorlar bana şeklinde konuştu.

Simge Sağın yaz sezonunun son konserinde seyirciye içini döktü

Simge Sağın, bu yaz İstanbul’daki 5’inci, açık hava konserini vererek yaz sezonunu kapattı. Şarkıcı son konserinde seyirciye içini döktü. Başta Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya ve Didim olmak üzere yazı açık hava konserleriyle geçiren Simge Sağın, gelen yoğun istek üzerine programa eklenen, İstanbul’daki 5’inci konserini dün akşam Turkcell Vadi sahnesinde verdi.2023 yaz sezonunu bu muhteşem konser ile kapatan Simge “Sizlere ve bana bu duyguyu yaşatan Allah’ıma şükürler olsun” dedi. Babgal’dan Yasemin Yılmaz imzalı iki kıyafet giyen Simge her zamanki gibi tarzıyla da çok konuşuldu.Geçen martta çıkardığı ve kısa sürede hit olan “Harcandıkça” şarkısını söylemeden önce seyircisiyle dertleşen Simge Sağın, “Bu şarkının yapım aşamasında birine öyle yüksektim ki. Sonra harcandım! Ben de harcadım. Yani hem harcandım hem harcadım. Zaten başımıza ne geliyorsa ya ‘Sevmek Yüzünden’ ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum Harcayanlara… Güzel şarkı söyletiyorlar bana…” sözleriyle seyirciden büyük alkış aldı.