Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sinpaş iştiraki Kızılbük GYO, Marmaris Reserve by Kızılbük projesinde satışa çıktı

Sinpaş iştiraki Kızılbük GYO’nun Muğla’da hayata geçirdiği Marmaris Reserve by Kızılbük projesi, 1.8 milyar TL yatırım değerine sahip ve 82 daireden oluşuyor. Projenin yatırımcılar için cazip olduğunu belirten Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, evlerde mobilyadan küçük ev aletlerine kadar her şeyin yer alacağını söyledi. Ayrıca, yatırımın geri dönüş süresi 5 ila 6 yıl arasında olacak.

Yayın Tarihi: 08.06.2023 11:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Sinpaş iştiraki Kızılbük GYO, Marmaris Reserve by Kızılbük projesinde satışa çıktı

Raflarda bekleyen projeler bir bir satışa çıkmaya başlandı.

Sinpaş iştiraki Kızılbük GYO’nun Muğla’da hayata geçirdiği Marmaris Reserve by Kızılbük projesi, 1.8 milyar TL yatırım değerine sahip ve 82 daireden oluşuyor. Konut fiyatları 16-45 milyon TL arasında değişiyor. Projenin yatırımcılar için cazip olduğunu belirten Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, evlerde mobilyadan küçük ev aletlerine kadar her şeyin yer alacağını söyledi. Mülk sahipleri kullanmadıkları dönemde kiralama hizmeti alabilecekler. Ayrıca, yatırımın geri dönüş süresi 5 ila 6 yıl arasında olacak.

Devre mülk zinciri

Projede yer alan devre mülklerde satış oranının yüzde 80’lere ulaştığını belirten Çelik, yeni bir yatırım planladıklarını da açıkladı. Ayrıca, Marmaris’te yükselen devre mülk projelerinin satışa açıldığı Temmuz 2020 tarihinden bu yana ortalama devre mülk fiyatlarının yüzde 472 kazanç sağladığını söyledi. Projenin tanıtımına ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Çelik, yatırımın geri dönüş süresinin 5-6 yıl olmasını öngördüklerini de belirtti.

Fiyatlar aylık yüzde 5 artacak

Çelik, TL bazında konut fiyat artışının devam edeceğini söyledi ve sektördeki işçi ücretlerindeki artışın konut fiyat artışına neden olacağını belirtti. Ayrıca, konuta ulaşımın zorlaşması nedeniyle kredi kanallarının açık tutulmasının önemli olduğunu vurguladı. Reel bazda fiyatların durgunlaşabileceğini ya da gerileyebileceğini belirten Çelik, reelde yüzde 10-15 geri çekilme olabileceğini ifade etti.