Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sır Tutamayan Burçlar

Bazı burçlara sahip olan kişilerin sır tutmakta başarısız olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor. İşte asla sır tutamayan o burçlar...

Yayın Tarihi: 08.08.2023 07:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Sır Tutamayan Burçlar

Sırrınızı vermeden önce bir değil, iki kere düşünün: Bu burçların ağzında bakla ıslanmıyor!

Bazı burçlara sahip yakın arkadaşlara sahipseniz, sır verirken iki kez düşünmenizde fayda bulunuyor. Peki sır tutamayan burçlar hangileridir? İşte asla sır tutamayan o burçlar…

BALIK BURCU

Son derece duygusal ve empati yetenekleri yüksel olan Balık burçları, herkesle iyi anlaşacak bir frekansı bulabiliyor. Ancak bilindiği üzere her güzelin bir kusuru bulunuyor. Balıkların kusuru ise kesinlikle sır tutamamaları oluyor.

BAŞAK BURCU

Kesinlikle disiplinli ve kontrolcü olan Başakların sır tutamadığını düşünüyorsanız çok yanılıyorsanız. Tam aksine sırrınızı vermeniz konusunda iki kere düşünmeniz gerekecek kadar tehlikeli oldukları için Başaklar bu listede yer alıyor.

İKİZLER BURCU

Her ne kadar sosyal ve iletişimleri güçlü olsa da İkizler burçlarının dengesiz hallerini bilmeyen kalmamış bulunuyor. Bu nedenle başkalarını pek de önemsemeyen İkizler burçları, başkalarının sırlarıyla da ilgilenmiyor.

ASLAN BURCU

Bulundukları ortamda ilgi çekmeyi başaran Aslan burcu doğrudan dedikodu yapmaz ama herkes onlarla bir şeyleri konuşmak ister. Dolayısıyla bir şekilde dedikoduya meyilli oluyorlar.

TERAZİ BURCU

İlişkilerde uyum düşkünü olan Teraziler çatışmadan kaçsa da başkaları hakkında bilgi edinmeyi severler. Bu da onları dedikoduya yönlendirir.

BOĞA BURCU

Hırslı Boğa, dedikoduyu hakimiyet kurmayı istediği alanlarda kullanır. Boğa genel olarak sır saklamayı sevmez.

BALIK BURCU

Balık, iç dünyasını dışa doğru aktarmak için dedikodu yapar ve konuşurken, düşündüklerini ve hissettiklerini daha iyi deşifre eder. Balık burcu çoğu zaman vermiş olduğunuz bir sırrı istemeden de olsa ağzından kaçırabilir.