Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şişli'de Polis Aracının Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de geri manevra yapan polis aracı, kadına çarptı; bir kadın yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 18:43
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 18:43

Şişli'de Polis Aracının Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de Feci Kaza

İstanbul'un Şişli ilçesinde, bir polis aracının geri manevra yaparken yolda yürüyen iki kadına çarpması sonucu talihsiz bir olay meydana geldi. Olayda bir kadın hayatını kaybederken, diğer kadın ise ciddi şekilde yaralandı.

Olayın Detayları

Büyükdere Caddesi'nde, bir alışveriş merkezinin önünde geri manevra yapan polis aracı, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi neticesinde Ergül Kaya (43) ile Ayşegül Tufan (24)'a çarptı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ergül Kaya'yı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ayşegül Tufan'ı ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralıların Durumu

Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Diğer yaralı Ayşegül Tufan’ın tedavisi ise devam etmektedir.

Cenaze İşlemleri ve Aile Açıklamaları

Ergül Kaya'nın cenazesi, hastaneden alınarak Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Yapılan işlemlerin ardından cenaze, defin işlemleri için yakınları tarafından Çankırı'ya götürüldü.

Kaza sonrası açıklama yapan Dursun Kaya, "Eşim işe gitmek için evden çıktığında böyle bir olayla karşılaştık. Hastanede 20-25 dakika kalp masajı yapmışlar ama hayata döndürememişler," dedi.

Ergül Kaya'nın akrabası Recep Turan da olayın detaylarına değinerek, baldızının geri manevra yapan polis aracı tarafından hayatını kaybettiğini belirtti. Kazaya karışan polis memuru ise gerekli işlemler için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i...

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i öldü, diğeri yaralandı. Hayatını kaybeden Ergül Kaya'nın eşi Dursun Kaya, Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.