Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sivasspor-Hatayspor Maçında Çalımbay'ın Değerlendirmeleri

Rıza Çalımbay, Sivasspor maçından sonra takımının performansından memnun olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 16:27
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 16:27

Sivasspor-Hatayspor Maçında Çalımbay'ın Değerlendirmeleri

Sivasspor-Hatayspor Maç Sonrası Değerlendirme

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından, Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Oynanan Oyundan Memnunum"

Çalımbay, BG 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını, ancak oynanan oyunun kendisine mutluluk verdiğini ifade etti. "Bugünkü oynadığımız oyundan çok memnunum. Bundan önceki Trabzonspor maçı da benzer bir şekildeydi. Orada da birçok gol kaçırdık, burada da aynı durumu yaşadık," dedi.

Duran Top Uyarısı

Yedikleri gollerin tamamının duran toplardan geldiğine vurgu yapan teknik direktör, "En çok buna üzüldük. Oynadığımız oyuna bakarsak en kötü ihtimalle buradan berabere ayrılabilirdik. Son olarak, üçüncü golde auta çıkan topun hakemin korner kararı vermesi sonucu etkileyen bir durum oldu," sözlerini ekledi.

Sivasspor ile Savaşmanın Duygusu

Çalımbay, eski takımı Sivasspor'a karşı oynamanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını da belirtti. "Her şeye rağmen güzel bir lig maçı oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama oynanan oyundan memnunum," diyerek sözlerini sonlandırdı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Atakaş...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından BG 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.