Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Siyonist İsrail'in Gazze'ye Yönelik İnsanlık Suçu

Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonunun ardından işgal altındaki Gazze'ye saldırılarının dozunu artıran Siyonist İsrail, Filistin'de soykırım suçu işliyor. Gazze'de elektiriği, suyu ve gıdayı kesen katil İsrail fosfor bombası kullanarak camileri, okullları hastaneleri hedef alıyor!

Yayın Tarihi: 25.10.2023 14:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Siyonist İsrail'in Gazze'ye Yönelik İnsanlık Suçu

Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonunun ardından işgal altındaki Gazze'ye saldırılarının dozunu artıran Siyonist İsrail, Filistin'de soykırım suçu işliyor.

Gazze'de elektiriği, suyu ve gıdayı kesen katil İsrail fosfor bombası kullanarak camileri, okullları hastaneleri hedef alıyor! İsrail'in saldırılarından 2 binden fazlası çocuk 5 bin kişiyi katlederken katliama ABD ve Batı destek çıkıyor.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken 'Bir Yahudi olarak buradayım' ifadeleriyle Netanyahu'nun sırtını sıvazlarken ABD Başkanı Biden da Gazze'de vurulan hastaneyi İsrail'in vurmadığını iddia ederek 'Desteğimiz devam edecek' dedi. İngiltere, Almanya ve Fransa da İsrail'in yanında durdu.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BATI'NIN İKİYÜZLÜLÜĞÜ İFŞA ETTİ

İşgalci İsrail Gazze'de büyük bir insanlık suçuna imza atarken Kim Milyoner Olmak İster yarışması önemli bir detaya dikkat çekti. Kim Milyoner Olmak İster'de bir yarışmacıya yöneltilen soru Batı'nın geçmişten beri kodlarına işli olan ırkçılığı deşifre ederken ikiyüzlü tavırlarını da ortaya koydu.

Sabah Yazarı Yüksel Aytuğ Milyoner'in o sorusuna dikkat çekerek şunları kaleme aldı: 'atv'nin büyük ilgiyle izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster son zamanlarda tek dişi kalmış sözde Batı medeniyetini deşifre edip, ipliğini pazara çıkartıyor. Bu hafta da zülfü yare fena dokunan bir soru vardı: 'Rüzgar Gibi Geçti filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Hattie McDaniel 1940'daki ödül töreninde neden oyuncu kadrosundan ayrı, salonun arka tarafında oturtulmuştur? A- Cezaevinden izinli geldiği için B- Bulaşıcı hastalığı olduğu için C- Clark Gable'a küstüğü için D-Afrika kökenli olduğu için.' Yarışmacının aklı ve gönlü bu kadar katı bir ırkçılığı kabul etmediği için B şıkkını tercih etti ama ne yazık ki doğru cevap D şıkkı, yani 'Afrika kökenli olduğu için' olacaktı.

ABD'nin ırk ayrımına ve köleliğe yatkınlığı bugün de Gazze'de vücut buluyor. Değnekçisi İsrail ile birlikte esarete ve zulme hizmet ediyor. Şimdilerde aynı hastalıklı düşünce, Gazzelileri arka sıraya oturtmaya çalışıyor. Dün Afrikalılar, bugün Müslümanlar... Ülkeler, halklar, ten renkleri değişiyor. Değişmeyen sadece kibir... Olan biteni gördükçe atalarıma bir kez daha minnet duyuyorum. Zamanında dünyaya hükmetmelerine rağmen, esaret, kölelik, soykırım gibi utanç verici kavramların yanından bile geçmemişler...'

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN