Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sofia Vergara 30 Milyon Takipçiye Ulaştı!

Sofia Vergara, 30 milyon takipçiye ulaşarak hayranlarına minnettarlığını dile getirdi. Geçmişte kanserle mücadele eden oyuncu, tiroid kanseri teşhisi konulduğunu ve tiroidinin alındığını açıklamıştı. Vergara, hâlâ hipotiroidi tedavisi görmekte olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 05:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Sofia Vergara 30 Milyon Takipçiye Ulaştı!

Modern Family Dizisinin Yıldızı Sofia Vergara 30 Milyon Takipçiye Ulaştı!

'Modern Family' dizisinin yıldızı Sofia Vergara, geçtiğimiz sene sunuculuğunu üstlendiği 2021 Stand Up to Cancer etkinliğinde, kendisine henüz 28 yaşındayken konulan tiroit kanseri teşhisinden söz etmişti. ABD'li oyuncu Vergara, Rutin muayenede doktorum boynumda bir yumru fark etti. Pek çok test yaptılar ve sonunda bana tiroit kanseri olduğumu söylediler demişti. Vergara, daha önce de kanserle mücadelesini anlatırken, tiroidinin alınması gerektiğini ve böylece tamamen iyileşebileceğini açıklamıştı. Oyuncu, hipotiroidiyi (tiroit bezinin az çalışmasına bağlı olarak tiroit hormonlarının az salgılanması) önlemek için hâlâ ilaç kullandığını da belirterek; Bu süre zarfında sadece tiroit kanseriyle ilgili değil, aynı zamanda kriz zamanlarında birlikte daha iyi olduğumuzu da öğrendim demişti. Sofia Vergara, son olarak 30 milyon takipçiye ulaşan Instagram sayfasından hayranları için bir teşekkür mesajı paylaştı. 50 yaşındaki Kolombiyalı güzel, yeşil mayosuyla verdiği pozları şu mesajla yayınladı: 30 milyon takipçiye ulaştım! Her zaman yanımda olduğunuz ve yaptığım her şeyde beni desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sofia Vergara geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabındaki pozuyla olay yaratmıştı. Yaz sezonunu açan 50 yaşındaki Kolombiyalı güzel, bikinisiyle havuz başında çektiği selfie'yi paylaştı. Ünlü isim, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle kısa sürede 1 milyona yakın beğeni aldı. Hayranları, güzel oyuncuya; 50 yaşında olduğuna emin misin?, Dünyada bundan daha çarpıcı ve güzel bir kadın olduğunu sanmıyorum ve Mükemmel görünüyorsun gibi binlerce yorum yazdı.

Sofia Vergara Instagram'da 30 milyon takipçiye ulaşınca hayranlarına minnettarlığını dile getirdi. Dizi sayesinde yeni bir şöhret dalgası kazanan 50 yaşındaki yıldız, 30 milyon takipçi olayını kutlamak için mayo giyerek bir dizi çarpıcı fotoğraf paylaştı.