Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sokak Röportajında Vatandaşın Ekonomik Zorlukları ve Siyasi Tercihi

Gündeme dair sokak röportajı yapan Ube Haber isimli Youtube kanalına konuşan bir vatandaş, ekonomik zorluklarını ve siyasi tercihini anlattı. Evde ekmek istediğini ancak parasının olmadığını söyleyen vatandaş, Kılıçdaroğlu'nun uçak fabrikalarını Amerika'ya vereceğini duyduğunu iddia etti.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 12:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Sokak Röportajında Vatandaşın Ekonomik Zorlukları ve Siyasi Tercihi

Eve Korkumdan Gidemiyorum

Gündeme dair sokak röportajı yapan Ube Haber isimli Youtube kanalına konuşan bir vatandaş, ekonomik zorluklarını anlattı. Evde ekmek istediğini ancak parasının olmadığını söyleyen vatandaş, karanlığın gelmesini bekleyerek 'Ekmek alamadım' diyebileceğini ifade etti. Kendisinin bulaşıkçılık yaparak asgari ücret aldığını ve 8 binini kira olarak ödediğini belirten vatandaş, elektrik, su ve doğalgazın da bittiğini dile getirdi. Oy tercihini aslında Kılıçdaroğlu'na vereceğini ancak bir uçak yüzünden AKP'ye verdiğini söyleyen vatandaş, Amerika ve Rusya'nın çarpıştığı bir ortamda neden Türkiye'nin de uçağı olmasın diye düşündüğünü aktardı. Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun uçak fabrikalarını Amerika'ya vereceğini duyduğunu iddia etti.

Kılıçdaroğlu'nun Uçak Fabrikalarını Amerika'ya Vereceğini Nerede İzledin?

Muhabirin bu iddiayı nerede duyduğunu sorması üzerine vatandaş, kanalda izlemediğini, kendi düşüncesiyle Amerika'nın yapay zeka getirerek Türkiye'nin uçağını alıp götüreceğini söyledi.