Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Songül Karlı'nın Son Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı

Songül Karlı'nın son paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ünlü sunucu, yayınladığı mor elbiseli videosu ve saten gömleğiyle verdiği poz ile sevenlerinden tam not aldı. Sık sık estetik operasyonlar için doktorunun yolunu tutan Karlı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 18:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Songül Karlı'nın Son Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı

Uğur Arslan ile 7 yıl boyunca program yapan ve son olarak Gelinim Mutfakta programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıkan Songül Karlı, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bu Tabak Kimin? yarışmasını sunuyor.

Yaptırdığı estetik operasyonlar ve açıklamalarıyla sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında yer alan Songül Karlı, son olarak yayınladığı mor elbiseli videosuyla sevenlerinden tam not aldı. Sunucusu olduğu yarışmanın çekim stüdyosunda mor elbisesini giyerek videosunu çektiren Songül Karlı'ya sevenlerinden övgü dolu yorumlar geldi. Karlı'nın düzgün fiziği dikkat çekti. Instagram hesabında 466 bin takipçisi olan Songül Karlı'ya sevenlerinden: Ekranlara çok yakışıyorsun, Fiziği on numara, Yaşına göre kusursuz gibi yorumlar geldi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan sunucu ve türkücü Songül Karlı, son olarak bakım yaptırmak için kuaförünün yolunu tuttu. Karlı, çekildiği pozunu sevenlerinin beğenisine sundu. Instagram hesabında 466 bin takipçisi olan Songül Karlı saten gömleğiyle verdiği pozu Mekandayız notuyla paylaştı. Ünlü isme sevenlerinden dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi. Sık sık estetik operasyonlar için doktorunun yolunu tutan Songül Karlı'ya sevenlerinden: Sultanımız, Her halin mükemmel, Sana bakmaya doyamıyoruz gibi yorumlar geldi.

İşte Songül Karlı'nın son pozu...