Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Songül Öden 5 Aylık Hamile ve Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

Ünlü oyuncu Songül Öden, 5 aylık hamile ve bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Öden, sosyal medya hesabından son halini paylaşarak büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 02:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Songül Öden 5 Aylık Hamile ve Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

5 aylık hamile olan Songül Öden'den yeni paylaşım!

Son halini paylaştı karnın burnunda haline beğeni ve yorum yağdı. 3 yıl önce evlenen ünlü oyuncu şimdilerde bebeğini sağlıkla kucağına alacağı günü bekliyor. 44 yaşındaki ünlü oyuncu Songül Öden, 2005-2007 yılları arasında ekrana gelen Gümüş dizisiyle tanındı. Partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Öden, oyunculuğu ve güzelliği ile oldukça beğenilen ünlüler arasında.

3 YIL ÖNCE EVLENDİ

Bir süre yer aldığı dizilerin ardından şimdilerde gözlerden uzak olan oyuncu, 2020 yılında dünyaevine girdi. Öden, bir süredir aşk yaşadığı Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturdu. Nikahından paylaştığı kareler ise sosyal medyada büyük beğeni aldı.

BEBEK GELİYOR

Evlilik sonrası herhangi bir projede yer almayan Songül Öden şimdilerde bebek bekliyor. İlk kez anne olma heyecanını yaşayacak olan Öden'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZI OLACAK Songül Öden son olarak sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Kızı olacağı öğrenilen güzel oyuncu son halini paylaştı. Karnının iyice belirgin olduğu görülürken, Öden paylaşımına ''Hiç fotoğraf koymuyorum diye sitem ediyorsunuz.. 5 aydır taşınmaya çalışıyorum, taşınmaktan daha kötü olan şey 'Hamileyken taşınmakmış' ????... çeken bilir @ezomola ????'' notunu düştü. Kısa sürede etkileşim alan paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.

Ünlü oyuncu Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ ile 2005 yılında başrollerini paylaştığı Gümüş dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. 4 AYLIK HAMİLE 3 yıl önce iş insanı Arman Bıçakçı'yla evlenen 44 yaşındaki güzel oyuncu 4 aylık hamile... CİNSİYETİ BELLİ OLDU Ünlü çiftin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. AÇIKLAMADA BULUNDU Kız çocuk bekleyen Öden, sosyal medyada bir açıklamada bulundu. 'ÇEKEN BİLİR...' Bebeğinin ailesine katılmasından önce taşınma kararı alan Öden, 'Hiç fotoğraf koymuyorum diye sitem ediyorsunuz. 5 aydır taşınmaya çalışıyorum, taşınmaktan daha kötü olan şey 'Hamileyken taşınmakmış' ... çeken bilir' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ ile 2005 yılında başrollerini paylaştığı Gümüş dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Yasemin karakteriyle boy gösterdi. Kendisi gibi tiyatrocu olan Canberk Uçucu'dan 2011 yılında boşanan Songül Öden, mutluluğu iş insanı Arman Bıçakçı'da buldu. Songül Öden şu günlerde iki heyecanı birden yaşıyor. Başarılı oyuncu büyük bir heyecan ve gururla oynadığı Zübeyde Hanım rolüne hayat verdiği Atatürk dizisini dört gözle bekliyor. Öden bir yandan da annelik heyecanı yaşıyor. İş insanı Arman Bıçakçı ile evli olan başarılı oyuncu Songül Öden bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. 3 yıl önce iş insanı Arman Bıçakçı'yla evlenen 44 yaşındaki güzel oyuncu 4 aylık hamile... Songül Öden'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncunun kızı olacak.