Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Squid Game: The Challenge - Gerçek İnsanların Yarıştığı Yeni Bir Format!

Netflix'in en çok izlenen yapımı Squid Game gerçek insanların yarışacağı bir formatta seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor! İzleyenlerin büyük bir merakla beklediği Squid Game: The Challenge'ın resmi fragmanı yayınlandı.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 01:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Squid Game: The Challenge - Gerçek İnsanların Yarıştığı Yeni Bir Format!

Netflix'in en çok izlenen yapımı Squid Game gerçek insanların yarışacağı bir formatta seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

İzleyenlerin büyük bir merakla beklediği Squid Game: The Challenge'ın resmi fragmanı yayınlandı.

İlk sezonuyla milyonlarca kişi tarafından izlenen Squid Game, konusuyla herkesi şaşırtmıştı. Bilmeyenler için ise Squid Game'i 'büyük borçlar içinde olan 456 oyuncunun katıldığı, çocuk oyunları için hayatlarını riske attıkları bir yarışma' olarak özetleyebiliriz.

Tıpkı dizide olduğu gibi yeni yarışma formatında da 456 kişi yarışacak. Dünyanın birçok farklı bölgesinden başvuruların alındığı yarışmada, dizide gördüğümüz çocuk oyunları oynanacak.

Elbette oyuncular yarışmayı kaybettiklerinde ölmeyecekler! Fragmanda gördüğümüz kadarıyla, üzerlerindeki sahte kan paketleri patlayarak yarışmacılar oyundan elenecek.

Tabii bu ücret televizyon tarihinin en yüksek ödülü! Squid Game: The Challenge'tan ise resmi fragman yayınlandı. Bakalım Squid Game'in 'gerçek' versiyonunda izleyenleri neler bekliyor?