Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sultangazi'de Kuyumcu Cinayeti: 5 Zanlı Yakalandı

Bir kuyumcunun öldürülmesi olayında 5 şüpheli gözaltına alındı. Gasbedilen altınlar da bulundu.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 11:48
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 11:48

Sultangazi'de Kuyumcu Cinayeti: 5 Zanlı Yakalandı

Sultangazi'de Kuyumcu Cinayetinde Gelişme

Sultangazi'de yaşanan bir kuyumcu cinayetinde, M.M. isimli kuyumcunun silahla vurulmasının ardından 5 zanlı yakalandı. Olay, 4 Eylül tarihinde 50. Yıl Mahallesi'nde gerçekleşti.

Olayın Ardındaki Detaylar

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, M.M.'nin evinin önünde saldırıya uğrayarak öldürülmesi olayını araştırdı. Olay sırasında gasp edilen yaklaşık 1 kilogram altın ise zanlılardan V.A. ve F.A.'nın yakalandığı adreste bulundu.

Kuyumcunun kardeşi H.M., ifadesinde, kardeşiyle birlikte kuyumcu dükkanı işlettiğini ve iş yerini kapattıktan sonra her akşam bir miktar altını çantada yanlarına aldıklarını belirtti. H.M., kardeşini evinin önüne bıraktıktan kısa bir süre sonra saldırıya uğradığı bilgisini aldığını ve olay yerine döndüğünde kardeşini yaralı halde bulduğunu aktardı.

Polis Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olay yerinde yapılan incelemede iki adet mermi kovanı bulundu. Elde edilen deliller ışığında 5 şüpheli belirlenerek gözaltına alındı. Şüpheliler arasında yer alan V.A. ve F.A.'nın bulunduğu adreste yapılan aramada, M.M.'ye ait olduğu değerlendirilen altınlar ele geçirildi.

Asayiş Şube'deki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Sultangazi'de, bir kuyumcunun evinin önünde silahla vurularak öldürülmesi ve çantasındaki yaklaşık...

Sultangazi'de, bir kuyumcunun evinin önünde silahla vurularak öldürülmesi ve çantasındaki yaklaşık 1 kilogram altınının gasbedilmesiyle ilgili 5 şüpheli gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.