T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır, Kayseri’de Öğrencilerle Buluştu
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Kayseri'de gerçekleştirilen "Kariyer Söyleşileri" etkinliğinde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
Kritik Teknoloji Ürünlerinin Önemi
Hıdır, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'de yerli ve milli olarak geliştirilen kritik teknoloji ürünlerinin ülkenin tam bağımsızlığı açısından taşıdığı öneme değindi. "Kritik teknoloji ürünlerinin ülkemizde yerli ve milli olarak geliştirilmesi, ülkemizin tam bağımsızlığı adına kritik öneme sahip." ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin Rolü ve T3 Vakfı
Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Hıdır, T3 Vakfı'nın projeleri ve öğrencilere sağladığı burslar hakkında bilgi verirken, gençlere kendilerine güvenmelerini vurguladı. "Gençler kendilerine güvendiklerinde güzel işler başardıklarını görüyoruz." dedi.
Tarih ve Mücadele
Hıdır, Türkiye'nin son 20 yılda kaydettiği ilerlemeleri değerlendirirken, tarihsel zorluklara da vurgu yaparak, "Bugün başörtümle değil, yaptığım çalışmalarla kendimi ifade edebiliyorum." şeklinde konuştu. Kadınların geçmişten bugüne mücadelesini hatırlatan Hıdır, gençlere olan inancını dile getirdi.
Uluslararası Etkileşim ve Bilimsel Projeler
T3 Vakfı'nın yalnızca Türkiye’de değil, Türk cumhuriyetlerinde ve Balkanlar’da da çalışmalara imza attığını belirten Hıdır, "Gençlerimiz üretiyor, geliştiriyor, düşünüyor ve tartışıyor." ifadelerini kullandı. Hıdır, bu çalışmaların yaygınlaşmasıyla toplumsal algının değişeceğine inandığını belirtti.
Savunma Sanayisinde Önemli Aşamalar
Son olarak, Türkiye'nin savunma sanayisinde kaydettiği ilerlemelere dikkat çeken Hıdır, "İnsansız hava aracı alanında pazarın yüzde 65'ini kapsadık." diyerek, yerli ve milli teknoloji hamlesinin önemine vurgu yaptı.
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kayseri'de Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kariyer Söyleşileri" programına katıldı. Hıdır, programda öğrencilere hitap etti.
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kayseri'de Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kariyer Söyleşileri" programına katıldı. Hıdır, programda öğrencilere hitap etti.