Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Talisca, Al Nassr'da Kadro Dışı Kaldı

Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kuran Talisca, Al Nassr'da kadro dışı kaldı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre, Talisca ve Sergio Ramos ile transfer görüşmeleri maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdi. Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre Talisca, Galatasaray'a transfer olacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Talisca'nın transfer edilmesini istiyordu.

Yayın Tarihi: 23.08.2023 23:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Talisca, Al Nassr'da Kadro Dışı Kaldı

Talisca, Al Nassr'da Kadro Dışı Kaldı

2016/17 sezonunda Beşiktaş formasıyla gösterdiği performans ile taraftarlar üzerinde iz bırakan Talisca için işler istenildiği gibi gitmiyor. Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Brezilyalı yıldızın takımı ile son zamanlarda yaşadıkları gündeme bomba gibi düşmüştü.

KADRO DIŞI KALDI

Bir çok Süper Lig ekibinin transfer gündeminde yer alan Talisca'nın, kulübü Al Nassr'da teknik direktör Luis Castro tarafından kadro dışı bırakıldığı ileri sürülmüştü.

BEŞİKTAŞ'TAN GECE YARISI AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile yapılan transfer görüşmelerinin maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdiğini açıkladı. Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada 'Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır.' denildi.

Beşiktaş, 'Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.' 'Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos'la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.' ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ 'KONUŞTUM' DEMİŞTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Al Nassr forması giyen Anderson Talisca'nın siyah-beyazlı ekibe katılmak istediğini söylemişti. Güneş, basın toplantısında 'Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon euro'dan aşağı değil. Talisca'yı almak taraftara daha farklı bir heyecan katar.' 'Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok. Çünkü çeşitli mevkiyi alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulunursa yine alırız. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey.' ifadelerini kullanmıştı.

ARABİSTAN'DAN GALATASARAY İDDİASI!

Suudi Arabistan basınından Sport Al-Marsd, 'Anderson Talisca'nın Al Nassr'dan sonraki yeni varış noktası açıklanıyor.' 'Muhabir Sultan Al-Zaidi'ye göre Brezilyalı Talisca, Galatasaray'a gidecek' haberini paylaştı. Zaidi, bu bilgiyi sosyal medya hesabından yayınladı.

METİN ÖZTÜRK'TEN FLAŞ SÖZLER

Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, kendisine sorulan Talisca sorusu için 'Bunu Erden Bey'e sormanız gerekiyor. Sorumlu yönetim kurulu üyemiz o. Şık olanı o olur.' 'Bu arada Erden Timur'a acil şifalar diliyorum. Bu takım onun da eseri. Şu an dinleniyor. Gelemese de yüreği burada olacak. Biz kendisine acil şifalar diliyoruz. İnşallah yarın aramıza katılır.' ifadelerini kullanarak taraftarı daha da heyecanlandırdı.

BİZİM TALİSCA'MIZ

Suudi Arabistan ekibi, Brezilyalı yıldız için maçın ardından Talisca için bir paylaşımda bulundu. Al Nassr, Talisca'nın maçta 90+5'te attığı ikinci golünü paylaştı ve 'Bizim Talisca'mız' ifadelerini yazdı.

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTİYORDU

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca'nın transfer edilmesini istiyordu. Siyah-beyazlı kulüpten hem Talisca hem de Ramos için resmi açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır. Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.