Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Talisca Al-Nassr'da Kadro Dışı Kaldı, Galatasaray ise Wilfred Ndidi İle İlgileniyor

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Talisca, Al-Nassr'da kadro dışı kaldı. Galatasaray ise yeni transfer hedefi olarak Wilfred Ndidi'yi belirledi.

Yayın Tarihi: 23.08.2023 23:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Talisca Al-Nassr'da Kadro Dışı Kaldı, Galatasaray ise Wilfred Ndidi İle İlgileniyor

Talisca Al-Nassr'da Kadro Dışı Kaldı

2016/17 sezonunda Beşiktaş formasıyla gösterdiği performans ile taraftarlar üzerinde iz bırakan Talisca için işler istenildiği gibi gitmiyor. Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Brezilyalı yıldızın takımı ile son zamanlarda yaşadıkları gündeme bomba gibi düşmüştü. Birçok Süper Lig ekibinin transfer gündeminde yer alan Talisca'nın, kulübü Al Nassr'da teknik direktör Luis Castro tarafından kadro dışı bırakıldığı ileri sürülmüştü.

Galatasaray'ın Yeni Hedefi: Wilfred Ndidi

Yeni sezon öncesi Galatasaray'ın odaklandığı isimlerden biri de Wilfred Ndidi. Sarı-kırmızılılar, hücum hattına yapılan transferlerin ardından orta sahada güçlendirmeye yönelik adımlar atmış durumda. Yönetim Wilfred Ndidi'yi kadrolarında görmek istiyor. Kulüp yıldız oyuncuyla ilgili temasları başlatmış durumda ve transfer mücadelesi için cazip bir fiyat sunmuş bulunuyor. Nijeryalı yıldız oyuncu Wilfred Ndidi'nin Galatasaray'a gelmesini kolaylaştıran iki önemli faktör bulunuyor. İlki, Leicester City'nin küme düşmesi; ikincisi ise Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması. Wilfred Ndidi Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.