Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tamirhane Filmi: Oyuncular, Konusu ve Çekim Yerleri

Tamirhane filmi, Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak gibi birbirinden usta oyuncuların bir araya geldiği ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilen bir film. Yetimhanede büyüyen iki arkadaşın başlarına gelen talihsiz bir olayın ardından yaşadıkları olaylar seyirciyi etkileyici bir şekilde filme bağlıyor.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 00:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Tamirhane Filmi: Oyuncular, Konusu ve Çekim Yerleri

Tamirhane Filmi: Oyuncular, Konusu ve Çekim Yerleri

Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak gibi birbirinden usta oyuncuların bir araya geldiği Tamirhane filmi bu sefer televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yetimhanede büyüyen iki arkadaşın yaşadıkları talihsiz olayın ardından yaşanan gelişmeler seyirciyi filme nefessiz şekilde bağlarken, filmin sonunda ortaya çıkan gerçekler ise izleyenlere şok yaşatıyor.

Yılmaz ve Müjdat, yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşidir. Onlara, tıpkı kendileri gibi yetiştirme yurdunda büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent'ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Bir gün yaşlı bir adamın arabasını iki sokak öteye bırakmak için yola çıkan Yılmaz ve Müjdat'ın hayatı, onları arabaya düz kontak yaparken gören ihtiyarın kalbinin dayanamamasıyla bambaşka bir hal alır. Cesedi ne yapacaklarını bilemeyen ikili, sonunda cesedi yakıt tankına koymaya karar verirler. Rutin hayatlarına geri dönüp, araba boyamaya devam eden Yılmaz ve Müjdat, cesedin bulunduğu tanktan alınan tinerle boyanan arabaların daha iyi gözüktüğünü fark ederler.

Tamirhane Oyuncuları ve Karakterleri

  • Nejat İşler - Yılmaz
  • Rıza Kocaoğlu - Müjdat
  • Erkan Kolçak Köstendil - İdris
  • Bülent Şakrak - Ayhan
  • Merve Dizdar - Aynur
  • Ali Seçkiner Alıcı - Kayhan
  • Engin Hepileri - Gürdal
  • Erkan Can - Polis

Çekim Yerleri

Tamirhane filmi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekildi. Filmin ana mekanları, filmin geçtiği küçük bir oto tamirhanesi ve çevresindeki sokaklar. Tamirhane, İstanbul'un Fatih ilçesindeki Zeytinburnu semtinde bulunuyor. Filmin diğer sahneleri ise Beyoğlu, Kadıköy ve Üsküdar gibi semtlerde çekildi.