Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TCDD Taşımacılık A.Ş. Yüksek Hızlı Trenlerden Starbucks'ı Kaldırıyor

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yalçın, Yüksek Hızlı Trenlerden Starbucks’ın kaldırılması için yüklenici firmaya bildirimde bulunduğunu açıkladı. Soykırımcı İsrail'e destek veren Starbucks'ın hızlı trenlerden kaldırılması için TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü talimat verdi.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 21:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

TCDD Taşımacılık A.Ş. Yüksek Hızlı Trenlerden Starbucks'ı Kaldırıyor

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yalçın, Yüksek Hızlı Trenlerden Starbucks’ın kaldırılması için yüklenici firmaya bildirimde bulunduğunu açıkladı.

Kamuoyuna Duyuru: Ekim ayının ilk günlerinden itibaren uluslararası kamuoyunda infiale sebep olan, mazlum FİLİSTİNLİ kardeşlerimize yapılan soykırım ve işgalci israil’i eleştiren çalışanlarına yönelik mobing uygulayan bahse konu kahve üreticisi firma ile Şirketimizin herhangi bir sözleşmesi bulunmamaktadır.

Yüksek Hızlı Trenlerimizde kafeteryaların işletmeciliğini yapan yüklenici firmaya, bahse konu kahve üreticisi firmanın ürünlerinin yerine, alternatif ürünlerin yolcularımıza sunulması ile ilgili resmi bildirimde bulunulmuştur.

Necip Milletimiz her zaman zalimlere karşı mazlumların yanında yer almıştır. TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü olarak her zaman FİLİSTİNLİ kardeşlerimizin yanında olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız????????????????

Soykırımcı İsrail, katliama devam ediyor.

Sivilleri hedef alan kalleş saldırılar aralıksız sürerken vatandaşlar yahudi malları ile yahudilere destek verenlerin işletmelerini ve mallarını boykot etmeyi sürdürüyor. TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü düğmeye basarak, İsrail'e destek veren Starbucks'ın hızlı trenlerden kaldırılması için yüklenici firmalara talimat verdi.

Kamuoyuna Duyuru: Ekim ayının ilk günlerinden itibaren uluslararası kamuoyunda infiale sebep olan, mazlum FİLİSTİNLİ kardeşlerimize yapılan soykırım ve işgalci israil'i eleştiren çalışanlarına yönelik mobing uygulayan bahse konu kahve üreticisi firma ile Şirketimizin herhangi bir...Ufuk Yalçın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN