Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TEB Bedava iPhone 14 Dağıtıyor! AirPods Pro, Apple Watch ve Dahası da Var

TEB Bankası, CEPTETEB uygulaması aracılığıyla düzenlediği kampanyada ücretsiz iPhone 14, Apple Watch ve AirPods Pro dağıtacağını duyurdu. Kampanya detayları ve çekiliş sonuçları hakkında bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 02.09.2023 13:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

TEB Bedava iPhone 14 Dağıtıyor! AirPods Pro, Apple Watch ve Dahası da Var

TEB Bedava iPhone 14 Dağıtıyor! AirPods Pro, Apple Watch ve Dahası da Var

Gençler başta olmak üzeri TEB tarafından duyurulan mükemmel kampanya sevinçten bayram ettirdi. CEPTETEB uygulaması, ülkemizde şubesiz bankacılık uygulamalarının en başarılı örneklerinden sayılıyor. CEPTETEB uygulamasının sahibi olan TEB Bankası yaptığı açıklama ile müşterilerini memnun etti.

Yaşanan ekonomik kriz ve artan enflasyon sonucu birçok ürüne peş peşe yapılan zamlar sonrası vatandaşlar alım zorluğu yaşamaya başladı. Alışveriş yapmanın 'terapi' sayıldığı günümüzde birçok kişi fiyat pahalılığı sebebi ile istediği ürünleri alamadığı için mutsuzluk yaşıyor. Durum böyle olunca da çok sayıda vatandaş çareyi çekmiş takip etmek de buluyor. Tam da bu aşamada vatandaşlara bayram ettirecek bir kampanya TEB bankası tarafından açıklandı.

TEB Hediyelere Doyuracak

TEB'in yaptığı resmi açıklamada ve kullancılarına gönderdiği mesajda "Çekilişe katılmak için yapman gereken çok basit! Sen de hemen 30 Eylül 23:59’a kadar CEPTETEB Mobil Kampanyalar sekmesinden “Katıl” butonuna tıkla, koşullardaki işlemleri gerçekleştir, 3 adet iPhone 14, 5 adet Apple Watch 8 veya 15 adet Airpods Pro’dan birini kazanma şansını yakala" ifadeleri kullanıldı.

Evet yanlış duymadınız! TEB, iPhone 14 Apple Watch ve 8 Airpods Pro'yu bedava dağıtıyor. Peki TEB kampanya detayları neler? İşte yanıtı...

CEPTETEB iPhone 14 Kampanya Detayları Neler?

Ücretsiz olarak indireceğiniz CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olunlar 3 çekiliş hakkı, CEPTETEB Mobil’e öteki banka hesaplarını eklersen 2 çekiliş hakkı, CEPTETEB Mobil'den kredi kartı başvurusunda bulunursan 1 çekiliş hakkı, CEPTETEB Mobil üzerinden otomatik fatura talimatında bulunursan 1 çekiliş hakkı, CEPTETEB Mobil'den QR ile para çekimi yaparsan 1 çekiliş hakkı, CEPTETEB Mobil üzerinden yatırım hesabı açarsan 1 çekiliş hakkı, CEPTETEB Mobil'den kolay adres tanımlarsan 1 çekiliş hakkı hesabına tanımlanıyor.

TEB Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Çekiliş, 18.10.2023'te ve saat 10:00’da gerçekleştirilecek. Çekiliş sonuçları ise Akşam Gazetesi 24.10.2023 tarihli Türkiye Baskısında yayımlanacak. Mevcut müşterisini kaybetmemek ve yeni müşterilerini bünyesine çekmek isteyen TEB Bankası, çekilişe mevcut ve yeni müşterile katılma hakkı verileceğini duyurdu. Öte yandan yapılan açıklamada, hak sahipleri yapılacak kura çekilişi ile noter huzurunda belirleneceği de ifade edildi.