Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tekirdağ'da Cinsel İstismara Uğrayan Bebeğin Durumu Ciddiyetini Koruyor

2 yaşındaki S.Y. bebeğin sağlık durumu kritik, teyzesi Elif Akyüz yaşananları anlattı.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 15:37
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 15:37

Tekirdağ'da Cinsel İstismara Uğrayan Bebeğin Durumu Ciddiyetini Koruyor

Tekirdağ'da Cinsel İstismar Şoku

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki S.Y. bebeğin sağlık durumu yoğun bakımda ciddiyetini koruyor. Bebeğin tedavisi Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

Ümitler Azalıyor

Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, AA muhabirine verdiği demeçte, "Durumunda iyileşme yok ve kötüye gidiyor. Doktor, 'Bu şekilde giderse kaybedeceğiz.' dedi. Ümidimiz sadece Allah'tan," şeklinde konuştu. Akyüz, her gün hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldıklarını, ancak aldıkları son haberlerin kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Aile Desteği ve Beklentiler

Akyüz, her gün babasının S.Y. bebeği görmek için hastaneye geldiğini belirtirken, "Güzel bir haber alma umuduyla buradayız. Haber aldığımızda ayaklarım bile tutmuyor, yürüyecek derman kalmıyor. O kadar kötüyüz. Tek isteğimiz, bebeğin bir an önce sağlık bulması," şeklinde hislerini dile getirdi.

Yasal Süreç Devam Ediyor

İlk olarak, annesi B.Y. tarafından "uyanmadığı" belirtilerek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürülen S.Y., beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesi ile Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti. Söz konusu olay sonrası anne B.Y. ve diğer şüpheliler gözaltına alınarak tutuklandı. Adli tıp raporu da bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunu kanıtlamıştı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, bu durumun adli süreçlerin önemini vurguladığını ve adaletin sağlanması için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin yoğun bakımda tedavisi...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.