Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Telltale Games'in Yeni Oyunu The Expanse 27 Temmuz'da Çıkıyor

Telltale Games, The Expanse adlı yeni oyunu ile geri dönüyor. Oyun, The Expanse dizisinin öncesinde geçen olayları anlatacak ve ilk bölümü 27 Temmuz'da yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 23.05.2023 01:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Telltale Games'in Yeni Oyunu The Expanse 27 Temmuz'da Çıkıyor

Telltale Games Yeniden Geri Dönüyor

Telltale Games, The Wolf Among Us, The Walking Dead, Game of Thrones ve Batman gibi oyunları ile bilinen ve oyun sektöründeki en başarılı hikâye anlatıcı stüdyolardan biridir. Uzun bir aradan sonra şimdi ise yeni oyunu The Expanse ile geri dönüyor.

The Expanse: A Telltale Series Çıkış Tarihi Verildi

The Expanse: A Telltale Series, geçtiğimiz aylarda fragmanları ile oyuncuları heyecanlandırmıştı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihi açıklandı. İlk bölümü 27 Temmuz'da yayınlanacak olan oyun, Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series, Xbox One ve Epic Mağaza’sı üzerinden yayınlanacak. Oyunun tüm bölümleri tamamlanana kadar her iki haftada bir yeni bölüm yayınlanacak. Oyun, The Expanse dizisinin öncesini anlatacak ve The Expanse evreninde geçecek. Yapımın bugüne kadar yapılan tüm Telltale oyunları arasında en büyük ve en sürükleyici keşfe sahip olduğu söyleniyor.

The Expanse Dizisinin Öncesini Anlatacak

The Expanse, The Expanse dizisinin öncesinde geçen olayları ele alacak. Oyuncular, bir çöpçü ekibi yönetmeye yardımcı olan Drummer karakteri ile gemi enkazlarını temizleyecek, mag botları kullanarak tavanlarda ve duvarlarda yürüyecek ve açık alanda süzülmek için sıfır yerçekimi iticileri kullanacak. Yaptığınız her seçim ise Artemis ekibinin geleceğini etkileyecek.