Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

The Day Before: Merakla Beklenen Oyunun Ertelenmesi

The Day Before adlı oyunun ertelenmesi ve gelişmeler hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 17:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

The Day Before: Merakla Beklenen Oyunun Ertelenmesi

İlk duyuruyla aklımızı uçuran, yılın en merak edilen oyunlarından olan The Day Before'un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi desek yeridir.

Aylar süren sessizlik ve spekülasyonların ardından yeni bir video ile karşımıza çıkan The Day Before bir de (şaşırtmadı) erteleme haberi ile geldi.

Bizleri kıyamet sonrası bir dünyaya götürüp şehrin sokaklarına atıverecek olan The Day Before MMO türünde bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Ölümcül bir pandeminin kucağındaki dünyada hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da sürekli yeni düşmanlara karşı tetikte olmamızı gerektirecek oyun ilk fragmanında sunduğu görsel şölenle büyük beğeni toplamıştı.

İlk fragmanın ardından gelen yeni videolar oyuncuları tatmin etmek şöyle dursun, oyuna dair oluşan heyecanı da yavaş yavaş azalttı. Bunun ardından gelen süreçte ise geliştiriciler kendilerinden önce davranan birinin oyunun isim haklarını satın aldığı gibi hayli enteresan bir açıklama yaparak oyunun ertelendiğini duyurdular. Bu süreçte oyunun Steam sayfasının kapanması ise kafalarda büyük soru işaretleri bıraktı.

Geliştiricilerin oyunun resmi Twitter hesabından yaptıkları açıklama oyunun isim haklarını kazandıkları müjdesi ile başlıyor. Steam sayfalarının yeniden açıldığından da bahseden geliştiriciler ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirttikleri açıklamalarında ve yayınlanan yeni fragmanda ise oyunun erken erişim sürümü için çıkış tarihinin 7 Aralık olarak ertelendiğini açıkladılar. Bu tarih daha öncesinde 10 Kasım'ı işaret ediyordu.

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamada 7 Aralık tarihinde oyunculara sunulması beklenen oyunun fiyatının erken erişim süreci boyunca 39 dolar olacağı, tam sürüm fiyatının ise 49 dolara yükseleceği söylendi. 20 Kasım'dan itibaren Steam'de TL'ye veda edecek olan bizler için ise durum nasıl işleyecek hep birlikte göreceğiz.