Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Yılın Oyunu İçin En İddialı Aday

The Legend of Zelda: Tears of Kingdom, yılın oyunu için en iddialı aday olarak gösteriliyor. İlk inceleme puanları mükemmel seviyede ve basın incelemelerinden totalde 96 puan aldı. Yalnızca Nintendo Switch platformuna özel olarak çıkacak olan yapım, yüksek beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.

Yayın Tarihi: 12.05.2023 13:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Yılın Oyunu İçin En İddialı Aday

Yeni Oyunun İnceleme Puanları Mükemmel

Ülkemizde gündem alev alev yanarken oyun dünyasının gündeminde ise yılın oyunu için en iddialı aday olarak gösterilen The Legend of Zelda: Tears of Kingdom var. Oyun için gelen ilk inceleme puanları ise mükemmel denebilecek seviyede.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile Yeni Bir Yöne Giren Seri

2017 yılında çıkış yapan The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile bambaşka bir yöne giren seri oyuncuları tam anlamıyla büyülemişti. Çıkışı ile oyun dünyasını sallayan yapım pek çok ödüle layık görülmüştü. Şimdi ise sırada devam oyunu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom var.

Basın İncelemelerinden Yüksek Puanlar

Oyun basını tarafından incelenen oyun bu mecralardan totalde 96 puan kapmayı başardı. Böylesi bir puan ile yılın oyunu ödüllerini birer birer toplamasına ise neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Kullanıcı Puanları da Yüksek Beklentileri Karşılayacak mı?

Bugün itibariyle çıkış yapacak oyun için gelen kullanıcı puanları basın incelemelerini yakalayabilecek mi göreceğiz ancak karşımızda kesinlikle yılın, hatta belki de son yılların en iyi oyunlarından birinin durduğunu söylemek doğru olacaktır. Yapımın yalnızca Nintendo Switch platformuna özel olarak çıkacağını da hatırlatmakta fayda var.