Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

THY Teknik ve IndiGo Arasında İkili Bakım Anlaşması

THY Teknik AŞ, IndiGo ile önemli bir bakım anlaşması imzaladı. Uçak bakımındaki uzmanlığını sunacak.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 10:42
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 10:42

THY Teknik ve IndiGo Arasında İkili Bakım Anlaşması

THY Teknik AŞ ve IndiGo'dan Önemli Anlaşma

Küresel uçak bakım ve onarım sektöründe önemli bir yere sahip olan Türk Hava Yolları Teknik AŞ, Hindistan'ın önde gelen havayolu şirketi IndiGo ile 7 adet Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini içeren bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Anlaşmanın Detayları

Bu anlaşma çerçevesinde, THY Teknik AŞ, IndiGo'nun Airbus A320neo uçaklarının bakım işlemlerini İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesislerinde gerçekleştirecek. Anlaşma kapsamındaki ilk uçağın, Ekim ayında Sabiha Gökçen Havalimanı tesislerine ulaşması bekleniyor.

THY Teknik AŞ Genel Müdürü'nden Açıklama

THY Teknik AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Akbulut, IndiGo ile yapılan bu yeni anlaşmanın ortaklıklarını daha da güçlendirdiğini ifade etti. Akbulut, "Uçak bakım alanında yıllara dayanan tecrübemiz sayesinde, IndiGo uçaklarının geri teslim bakımlarını hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız. IndiGo'nun operasyonel verimliliğini artırmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

IndiGo'dan Güven Dolu Bir Mesaj

IndiGo Bakım Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Wolfgang Prock-Schauer, THY Teknik AŞ ile mevcut iş birliğinin en yüksek güvenilirlik ve verimliliği sağlama kararlılıklarını pekiştirdiğini belirtti. Prock-Schauer, "Airbus A320neo uçaklarımızın bakımlarını kapsayan bu anlaşma, THY Teknik AŞ'nin uzmanlığına duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. Bu iş birliği, uçaklarımızın uluslararası standartlarda bakım görmesini sağlayarak sorunsuz bir geri teslim sürecini destekleyecektir" şeklinde konuştu.

THY Teknik AŞ'nin Sağladığı Hizmetler

THY Teknik AŞ, yerel ve uluslararası müşterilerine hızlı, kapsamlı ve yüksek kaliteli hizmetler sunarak, hava yolları, operatörler ve tedarikçiler için güvenilir bir ortak olmayı sürdürmektedir. Şirket, müşterilerine beş farklı lokasyonda bakım-onarım, mühendislik, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sağlamaktadır.

Küresel uçak bakım ve onarım sektörünün liderlerinden Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ...

Küresel uçak bakım ve onarım sektörünün liderlerinden Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, Hindistan'ın en büyük hava yolu şirketi IndiGo ile 7 Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini kapsayan bir anlaşma imzaladı.