Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tokat'ta Engelli Anneler, 'Hikayeyi Sen Tamamla' Etkinliğinde Buluştu

Engelli anneler, Tokat'ta düzenlenen etkinlikte duygusal paylaşımlarda bulundu.

Yayın Tarihi: 25.10.2024 13:02
Güncelleme Tarihi: 25.10.2024 13:02

Tokat'ta Engelli Anneler, 'Hikayeyi Sen Tamamla' Etkinliğinde Buluştu

Engelli Annelerin Bir Araya Geldiği Özel Etkinlik

Tokat'ta, Kent Konseyi ve Özel Eğitim Kurumları Derneği tarafından düzenlenen "Hikayeyi Sen Tamamla" etkinliği, kentte yaşayan engelli anneleri buluşturdu. Özel bir atmosferde gerçekleştirilen bu etkinlik, Annelerin Gücüyle Yeni Bir Başlangıç Atölyesi tarafından yürütüldü.

Etkinlikte Duygusal Paylaşımlar

Etkinlik, Tokat Belediyesi İbni Kemal Mahalle Konağı'nda yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Selim Çakar, burada yaptığı konuşmasında annelerin birbirleriyle tanışmasını, destek olmalarını ve duygusal bir rahatlama yaşamalarını hedeflediklerini dile getirdi.

Çakar, her hikayenin bir başlangıcı olduğunu vurgulayarak, annelerin katkısının bu hikayelere güç kattığını belirtti. "Hayatın içinde nice zorluklar, nice mücadeleler vardır, fakat her yeni gün annelerin yarattığı umudu yeniden filizlendirir," dedi.

Keyifli Anların Ardından

Annelerin hikayelerini paylaştıkları etkinlik, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Bu özel buluşma, duygu dolu anlara ev sahipliği yaptı ve katılan anneler arasında güçlü bir bağ kurulmasına vesile oldu.

Tokat'ta yaşayan engelli anneleri, Kent Konseyi ve Özel Eğitim Kurumları Derneğince Tokat...

Tokat'ta yaşayan engelli anneleri, Kent Konseyi ve Özel Eğitim Kurumları Derneğince Tokat Belediyesi İbni Kemal Mahalle Konağı'nda düzenlenen "hikayeyi sen tamamla" etkinliğinde buluştu.