Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tokat'ta Sahte Altın Dolandırıcılığı: İki Kişi Tutuklandı

Tokat'ta sahte altın satışı yapan yabancı uyruklu iki kişi tutuklandı. Olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 30.09.2024 19:18
Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 19:18

Tokat'ta Sahte Altın Dolandırıcılığı: İki Kişi Tutuklandı

Tokat'ta Sahte Altın Satışı Olayı

Tokat ilinde, kuyumculara sahte altın satan iki kişinin tutuklandığı bildirildi. Olay, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'nün dolandırıcılık bürosu tarafından yürütülen bir operasyon sonucu gündeme geldi.

Yabancı Uyruklu Şüpheliler

İlk belirlemelere göre, 32 yaşındaki S.Q. adlı erkek ve aynı yaştaki F.Y. isimli kadın, kent merkezinde bulunan bir kuyumcuya sahte bilezik satmayı başardı. Bir diğer kuyumcuya da sahte ürün satma girişiminde bulundukları öğrenildi.

Operasyon ve Ele Geçirilen Malzemeler

Emniyet güçleri, şüphelilerin üzerinde ve araçlarında gerçekleştirdikleri aramalar sonucunda toplam 34 adet sahte bilezik ele geçirdi. Zanlılar, gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

Sonuç

Mahkeme tarafından tutuklanan iki yabancı uyruklu şahıs, dolandırıcılık suçlamasıyla yargılanacak. Bu olay, tokatlı kuyumcuların dikkatli olmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i...

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i kadın 2 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada 34 sahte bilezik ele geçirildi.