Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TOKİ 2 Bin TL Taksit ile 1+1 Ev Satacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Temmuz ayında 2 bin TL taksit ile 1+1 ev satışı yapacak. Başvurular Temmuz ayında kabul edilecek. Başvuru şartları arasında T.C. vatandaşı olma, belirli bir yaşın üzerinde olma ve belirli bir gelir sınırına sahip olma gibi şartlar yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 14:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

TOKİ 2 Bin TL Taksit ile 1+1 Ev Satacak

Şaka değil! TOKİ 2 Bin TL taksit ile 1+1 ev satacak: Almak isteyenler Temmuz ayı içerisinde başvurabilecekler!

Konut satın almak isteyenler ilgilendiriyor. Toplu Konut İdaresi duyurdu. 1+1 Konut almak isteyenler Temmuz ayında başvurularını yapabilecekler. Söz konusu konutlar ile ilgili detaylar ise ortaya çıktı. TOKİ Çorum Merkez ve Karaman Merkez konut satışlarını duyurdu. Buna göre, alt gelir grupları için kuralı satışlar gerçekleştirilecek. Başvurular Temmuz ayında kabul edilecek.

Proje Adı: ÇORUM 2. BÖLGE ve 3. BÖLGE KONUT PROJESİ

Satışa Sunulan Konut Sayısı: 1+1 konut 23 adet (2008 yılında teslimi yapılmış olup, iade ve fesih stoğudur.)

BAŞVURU ŞARTLARI:

  1. T.C. vatandaşı olması,
  2. Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)
  3. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
  4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 21.000.-TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 21.000.-TL olması gerekmektedir.)
  5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

Karaman Merkez

Kırbağı Mahallesi 364 Konut kapsamında inşa ettirilmekte olan Alt Gelir Grubuna yönelik 1+1 nitelikli 17 adet konut kura yöntemi ile satışa sunulacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

  1. T.C. vatandaşı olması,
  2. Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)
  3. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
  4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 21.000.00TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 21.000.00TL olması gerekmektedir.)
  5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacaktır.