Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tolga Karel Amerika'da Yaşarken Türkiye Siyasetine Karışıyor

Uzun yıllar önce Türkiye'yi terk eden oyuncu Tolga Karel, Amerika'da yaşarken Türkiye siyasetine karışıyor. Kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakarak Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, sosyal medya hesabından seçimlerle ilgili paylaşımlar yapıyor ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek istifaya çağırıyor.

Yayın Tarihi: 30.05.2023 11:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Tolga Karel Amerika'da Yaşarken Türkiye Siyasetine Karışıyor

Tolga Karel Amerika'da Yaşarken Türkiye Siyasetine Karışıyor

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel kendine Amerika'da yeni bir hayat kurdu. Türkiye'ye gelmeyen Tolga Karel, sosyal medya hesabından seçimlerle ilgili paylaşımlar yaptı. Karel paylaşımında "Evet ne demiştim sayın Kılıçdaroğlu verdiğiniz emekler için teşekkürü bir borç biliriz ve bir zahmet hemen bu gece istifanızı açıklayın! Eminim sizi bu millet emeklilik hayatınızda mutfakta hanımınızla patatesli yumurta yaparken ki programlarınızı çok daha severek izleyecektir" dedi.

Tolga Karel'in Siyasi Paylaşımları

Uzun yıllar önce Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen oyuncu Tolga Karel sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar adından söz ettiriyor. 28 Mayıs seçimlerinin ardından Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek istifaya çağıran ünlü oyuncu Erdoğan'a olan sevgisini yineledi. Yerleştiği ilk zamanlarda bir süre TIR şoförlüğü yapan Karel, daha sonrasında kendi lojistik firmasını kurdu. Türkiye'nin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimlerinde bir paylaşım yapan Karel, ''Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında seçimi kaybedeceği için CHP başkanlığından da istifa edip aktif siyasetten çekilecektir. Zira bu liyakati gelecek başka adayları sayın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da görüyordur mutlaka.'' ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın galibiyetinin ardından Tolga Karel siyasi paylaşımlarına da yenisini ekledi. ''Ben düşüncelerimi söylediğimde karşı taraftan yemediğim küfür, aşağılama, her türlü hakaret kalmamasına rağmen yine de Recep Tayyip Erdoğan. Demokrasi diyenlerin aslında hiç de demokrat olmadığını görünce üzülüyor insan. Neyse Türk milleti için her şeyin en güzelini diliyorum''

Tolga Karel'in Kariyeri

Tolga Karel Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle tanınmıştı. Kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşen Karel, oyunculuğu bırakarak TIR şoförlüğü yapmaya başladı. Daha sonrasında kendi lojistik firmasını kuran Karel, Türkiye'ye geri dönmemiş olsa da sosyal medyadan Türkiye siyasetine karışmaya devam ediyor.