Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Toyota Corolla, Fiat Egea'nın Fiyatına İndi!

Toyota, Corolla modeli ile Türkiye'de birçok sürücüye hitap etmesiyle biliniyor. Öte yandan sevilen otomobil modellerinden biri olarak ön plana çıkan Fiat Egea ise hem ucuz fiyatı nedeniyle hem de görsel açıdan beğenilmesi nedeniyle tercih edilebiliyor.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 12:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Toyota Corolla, Fiat Egea'nın Fiyatına İndi!

Toyota kornaya basa basa Fiat Egea'yı solladı!

Corolla'nın fiyatını öyle bir düşürdüler ki... Toyota otomobil pazarına damgasını vurmayı başardı. Ünlü araba markası, Türkiye'de uygun fiyatıyla bilinen Fiat Egea fiyatına Corolla fırsatıyla kullanıcıların karşısına çıktı. Toyota, Corolla modeli ile Türkiye'de birçok sürücüye hitap etmesiyle biliniyor. Öte yandan sevilen otomobil modellerinden biri olarak ön plana çıkan Fiat Egea ise hem ucuz fiyatı nedeniyle hem de görsel açıdan beğenilmesi nedeniyle tercih edilebiliyor. Ancak Toyota Corolla'nın Fiat Egea fiyatına sunulması, Toyota'nın otomobil pazarında adeta mührü ele geçirdiğini ortaya koyuyor.

TOYOTA COROLLA FİYATI NE KADAR?

Toyota Corolla güncel fiyat listesine göre, 1.5 Vision versiyon otomobil modelinin 1.133.550 TL'den satışa çıktığı gözlemlendi. Bunun yanı sıra Fiat Egea'nın güncel fiyat listesi incelendiğinde, Sedan Easy donanım da en üst versiyonun (1.5 T4 Hibrit 130 HP AT) kampanyalı olarak 1.144.900 TL'den sunulduğu gözlemlendi.

TOYOTA COROLLA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Corolla fiyatına Egea fırsatı, pek çok otomobil tutkununu düşündürebiliyor. Nitekim Toyota Corolla modelinin, Fiat Egea fiyatına alınabilmesi, Toyota'nın adeta otomobil pazarına damgasını vurduğunu da gösterebiliyor. Çünkü birçok insan, Fiat Egea Sedan Easy donanım otomobil modelinin en üst versiyonu veya Toyota Corolla modelinin başlangıç versiyonu arasında kalabiliyor. Ayrıca söz konusu otomobil modellerinin güncel fiyat listeleri aşağıda yer alıyor.