Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor Kulübü'nün 54. Divan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Trabzonspor Kulübü'nün 54'üncü Divan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreter Kemal Ertürk, yönetim kurulu üyesi Derviş Köz ve Trabzonspor'un eski yöneticileri ve üyeler katıldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, deplasmanda oynanacak Fatih Karagümrük maçı için İstanbul'da olduğu için toplantıya katılamadı.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 17:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Trabzonspor Kulübü'nün 54. Divan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Trabzonspor Kulübü'nün 54. Divan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Trabzonspor Kulübü'nün 54'üncü Divan Genel Kurulu toplantısı, Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreter Kemal Ertürk, yönetim kurulu üyesi Derviş Köz ve Trabzonspor'un eski yöneticileri ve üyeler katıldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, deplasmanda oynanacak Fatih Karagümrük maçı için İstanbul'da olduğu için toplantıya katılamadı.

Divan Genel Kurulu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başkan Doğan'ın gönderdiği mesaj okundu. Kurul, Divan Başkanlık Kurulu'nun faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti. Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor'un Cumhuriyet devrimine eşlik ettiğini belirtti ve kulübün her zaman zirvede olduğunu ifade etti.

Divan Başkanı Ali Sürmen, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü nedeniyle konuşma yaptı ve ulusun, vatan toprağının ve bayrağın önemine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü nedeniyle kutlama yapıldı ve Atatürk'ün Trabzon Nutku okundu. Genel Kurul'da ayrıca Trabzonspor'un mali durumu ve borçları hakkında bilgiler verildi. Genel Sekreter Kemal Ertürk ise kulübün yapılan reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla ekonomik olarak rahatladığını ve sermaye artırımıyla TS Sportif A.Ş'nin sermayesinin yükseltildiğini açıkladı.