Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor Yeni Orta Saha ve Stoper Transferinde Hedeflerini Belirledi

Trabzonspor, transfer döneminde pek çok isimle görüşse de sonuç alamamıştı. Ancak şimdi rotayı Belçika'ya çeviren Trabzonspor, Club Brugge'ün Danimarkalı orta saha oyuncusu Casper Nielsen'i transfer etmek için harekete geçti. Kazak stoper Nuraly Alip ise Trabzonspor'un stoper transferindeki hedeflerinden biri olarak belirlendi.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 22:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Trabzonspor Yeni Orta Saha ve Stoper Transferinde Hedeflerini Belirledi

Trabzonspor Yeni Orta Saha Transferinde Casper Nielsen'i Hedefliyor

Trabzonspor, transfer döneminde Tochi Chukwuani ve Makouta gibi pek çok isimle görüşse de sonuç alamamıştı. Ancak şimdi rotayı Belçika'ya çeviren Trabzonspor, Club Brugge'ün Danimarkalı orta saha oyuncusu Casper Nielsen'i transfer etmek için harekete geçti. Nielsen, 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapabilen bir oyuncu ve geçtiğimiz sezon takımının en istikrarlı isimlerinden biriydi. Trabzonspor'un orta saha transferini Eylül ayına kadar tamamlamayı planladığı belirtiliyor.

Trabzonspor Stoper Transferinde Nuraly Alip'i Gündemine Aldı

Kazak stoper Nuraly Alip, Trabzonspor'un yeni stoper hedefleri arasında yer alıyor. Zenit forması giyen Alip, Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakıyor ancak Rus kulübünün kiralama önerisine henüz olumlu yanıt vermediği konuşuluyor. TFF'nin yeni yabancı kararı doğrultusunda, Türki Cumhuriyetler'den bir oyuncu yerli kontenjanında sahaya çıkabiliyor. Trabzonspor yönetimi, stoper transferinde Nuraly Alip'in fiyat beklentisinde indirim yapmasını bekliyor.