Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor'da Maxi Gomez ve Abdülkadir Ömür'ün Sağlık Durumu Açıklandı

Trabzonspor'da Maxi Gomez ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlık durumu açıklandı. Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcuların sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı ve oyuncuların Bitexen Giresunspor maçı kadrosunda yer almayacaklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 30.05.2023 14:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Trabzonspor'da Maxi Gomez ve Abdülkadir Ömür'ün Sağlık Durumu Açıklandı

Trabzonspor'da İki Oyuncunun Sakatlık Durumu Açıklandı

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da iki oyuncunun sakatlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Bordo-mavililerde Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Abdülkadir Ömür ve Maxi Gomez'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Resmi Açıklama Geldi

Futbolcumuz Maxi Gomez'in yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sağ baldırda darbeye bağlı kanama ve ağrı tespit edilmiştir. Ayrıca futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün sol diz yan bağında zorlanma tespit edilmiştir. Tedavilerine devam edilen oyuncularımız sakatlıkları nedeniyle Bitexen Giresunspor maçı kadrosunda yer almamaktadır.

Trabzonspor, Giresunspor Maçı Kadrosunu Açıkladı

Trabzonspor, Giresunspor'la oynayacağı maçın kadrosuna alınmayan Abdülkadir Ömür ile Maxi Gomez'in son durumunu paylaştı. Yapılan açıklamada sağlık kurulu başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir'in futbolcuların sağlık durumu hakkında bilgi verdiği belirtildi.