Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Transfer Söylentileri: Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Mevcut sezon bitiyor ve kulüpler yeni sezon hazırlıklarına başladı. Transfer çalışmaları da beraberinde getiriyor. Barcelona, Manchester United ve Juventus'un transfer listelerinde kimler var dersiniz?

Yayın Tarihi: 30.05.2023 15:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Transfer Söylentileri: Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Mevcut Sezon Bitiyor, Yeni Sezon Hazırlıkları Başlıyor

Kulüpler, mevcut sezonun bitmesine az bir süre kala yeni sezon hazırlıklarına başladılar. Transfer çalışmaları, söylentileri ve dedikoduları da beraberinde getirdi.

Transfer Söylentileri

Bazı kulüpler, takımlarına katmak istedikleri oyuncular için harekete geçti bile. Barcelona, Manchester United ve Juventus gibi takımların transfer listelerinde kimler var dersiniz?

Barcelona

Barcelona, Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'ı kadrosuna katmak için çalışmalar yapıyor. Ayrıca, Manchester City'nin genç yıldızı Phil Foden'i de transfer etmek istiyorlar.

Manchester United

Manchester United, Tottenham'ın yıldızı Harry Kane'i kadrosuna katmak için uğraşıyor. Ayrıca, Real Madrid'in genç yeteneği Vinicius Junior'u da transfer etmek istiyorlar.

Juventus

Juventus, Chelsea'nin yıldızı N'Golo Kante'yi kadrosuna katmak için çalışmalar yapıyor. Ayrıca, PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe'yi de transfer etmek istiyorlar.