Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Telekom'un Gençlere Yönelik 'START Stajım' Programı Başladı

Türk Telekom'un 'START Stajım' programı, genç yeteneklere kariyer fırsatları sunmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:11
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:33

Türk Telekom'un Gençlere Yönelik 'START Stajım' Programı Başladı

Türk Telekom'un 'START Stajım' Programı Başladı

Türk Telekom, yeni dönem 'START Stajım' programını tanıttı. CEO'su Ümit Önal, bu programın Türkiye'nin dijital geleceği için gençlerle birlikte inşa edildiğini vurguladı.

Gençlere Kariyer Fırsatları

Şirket, "Yeteneklerinle Geleceğe START Ver" mottosuyla gençlerin kariyer yollarını açmayı amaçlıyor. Program, alanında uzman profesyoneller tarafından dört hafta boyunca verilecek eğitimlerle gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyacak.

Etkinlikte Gençlerle Buluşma

2015 yılından bu yana gençlere staj ve iş imkanları sunan 'START Stajım' programı, bu yıl Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Ümit Önal, burada gençlerle bir araya gelerek programın önemi hakkında bilgi verdi.

Gençlerin Önemi

Önal, Türk Telekom'un dijital ürünler geliştirirken gençliği en önemli odak noktası olarak kabul ettiğini ifade etti. "Genç yeteneklerin öğrenme ve gelişim fırsatlarını yakalayarak iş dünyasını erkenden tanıması, ülkemizin rekabet gücünü artıracak," dedi.

Sonuç

Türk Telekom, teknolojik gelişimin daimî destekçisi olarak yarının liderlerine destek sağlamaya devam edecek. 'START Stajım' programı ile gençler, ilgi alanlarını keşfederek kariyerlerinde fark yaratma imkanı bulacaklar.

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi...

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi başladı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal da katıldı.