Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TUSAŞ'a Yönelik Saldırıda Şehit Olanların Kimlikleri Açıklandı

TUSAŞ saldırısında şehit olanların kimlikleri belirlendi. 22 kişi yaralanırken, detaylar ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 10:03
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 10:03

TUSAŞ'a Yönelik Saldırıda Şehit Olanların Kimlikleri Açıklandı

TUSAŞ'a Yönelik Terör Saldırısında Şehitler Belirlendi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı.

Şehitlerimizin İsimleri

Yapılan saldırıda, TUSAŞ'ta kalite kontrol görevlisi olarak çalışan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, diğer TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ve taksi şoförü Murat Arslan şehit oldu.

Yaralılar ve Olayın Gelişimi

Olayda 22 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Şehitlerden Zahide Güçlü'nün, eşinin gönderdiği çiçeği almak için yerleşkenin girişine gittiği sırada saldırının gerçekleştiği belirtildi.

Teröristlerin Hareketleri

Teröristlerin, Kahramankazan ilçe merkezindeki Arslan Taksi Durağı'na bağlı bir araçla Murat Arslan'ı öldürdükleri ve cesedini aracın bagajına sakladıkları öğrenildi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine...

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olanların kimlikleri belli oldu. Şehitlerden Zahide Güçlü'nün, eşinin gönderdiği çiçeği almak üzere yerleşkenin girişine gittiği, bu sırada saldırının gerçekleştiği öğrenildi.