Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

UEFA Pro Lisans Eğitiminde İkinci Dönem Tamamlandı

TFF'nin düzenlediği UEFA Pro Lisans programının ikinci yüz yüze eğitimi, katılımcıların güçlü analizler sunumlarıyla başarıyla sona erdi.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 19:45
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 19:45

UEFA Pro Lisans Eğitiminde İkinci Dönem Tamamlandı

İkinci Yüz Yüze Eğitim Tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından yürütülen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci yüz yüze eğitimi başarıyla gerçekleştirildi.

Eğitim Detayları

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Riva'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Liderlik' temalı programa toplamda 24 aday antrenör katıldı.

Sunumlar ve Değerlendirmeler

Eğitim süresince, katılımcılar 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili hazırladıkları detaylı analiz sunumlarını gerçekleştirdi. Grup çalışmaları ile hazırlanan sunumların üzerinden geçilerek, katılımcıların fikirleri değerlendirildi.

Uzman Eğitmenler ve Yöneticiler

Program, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin tarafından yönetilirken, Antrenör Eğitim Programları Müdürü Emrah Aykurt, TFF Grassroots Müdürü Nur Mustafa Gülen, ve antrenör eğitimcileri Altan Aksoy, Sercan Görgülü, Serkan Emre Sefa eğitimci olarak görev aldı.

Oğuz Çetin'in Değerlendirmesi

Oğuz Çetin, programın ikinci yüz yüze eğitimi hakkında yaptığı değerlendirmede, "Pro Lisans Programı uzun bir eğitim süreci. Bu modülde liderlik temasına odaklandık. Aday antrenörlerimizin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili yaptığı sunumlar sayesinde güncel futbol trendlerine dair detaylı bir inceleme fırsatı bulduk. Sonuç olarak, oldukça verimli bir eğitim süreci geçirdik." şeklinde konuştu.

Programın Geleceği

Altı yüz yüze eğitim modülü ve çevrim içi eğitimlerden oluşan UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın 2025 yılında tamamlanması planlanıyor.