Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Oyuncu Ümit Erdim'in Verdiği Kilo ve Zayıflama Yöntemleri

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, verdiği kilolarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 yılda yaklaşık 46 kilo veren Erdim, aç kalmadan spor yaparak kilo verdiğini açıkladı. Doğal yöntemler ve sporla zayıfladığını belirten Erdim, internet üzerindeki yanlış bilgilere dikkat çekerek, sağlıklı kilo vermenin dengeli beslenme ve spor ile mümkün olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 12:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ünlü Oyuncu Ümit Erdim'in Verdiği Kilo ve Zayıflama Yöntemleri

38 yaşında olan ünlü oyuncu Ümit Erdim verdiği kilolarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

4 yılda yaklaşık 46 kilo vererek büyük bir değişim yaşayan oyuncu fit kalmak için uyguladığı diyeti açıkladı.

İLİŞKİLİ HABER

Kilolarıyla başı dertte olan Tuğçe Kandemir incecik oldu! Uyguladığı diyet listesi

BİR DERİ BİR KEMİK KALDI! FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

Sosyal medyada son halini paylaşarak sevenlerinin büyük şaşkınlık yaşadığı Erdim aç kalmadan daha çok spor yaparak kilo verdiğini açıkladı.

Ünlü isim verdiği bir röportajda; "Sabah 7'de cross fit yapıyorum. Kiloluyken daha sevimli olduğumu söylüyorlar ama tabi ki yaşam standardı olarak kilolu bir insanın yaşam kalitesi çok fazla kaliteli olmuyor. 2010 senesinde 142 kiloydum. İki kat basamak çıkıyorsun, hayat çekilmez oluyor" açıklamasında bulunmuştu.

ÇAYLA, ÇORBAYLA ZAYIFLANIYOR' DİYENLERE KANMAYIN

Doğal yöntemler ve spor yaparak zayıfladığını belirten Ümit Erdim "Maalesef internet ortamında bazı bilgi kirliliği durumlarının önüne geçemiyorsun. Bu ara bana mesaj yağıyor. 'İnternetten bilmem ne çayı var onunla zayıflamışsın, bu çayı içmişsin doğru mu?' diye. Kesinlikle böyle şeylere inanmayın. Ben herhangi bir çayla ya da başka bir şey kullanarak zayıflamadım. Sporla zayıfladım. Çayla çorbayla, akşam televizyon karşısında çayı içelim, sabah zayıflamış kalkalım böyle bir şey yok. Spora gidin, sahile çıkın, koşun. Vaktiniz yoksa da 1 saat az uyuyun, spor yapın." diyerek sevenlerini uyarmayı ihmal etmedi.

Ünlülerin Zayıflama Yöntemleri ve Ümit Erdim'in Popülerliği

Ünlülerin zayıflama yöntemleri arasında en popüleri Ümit Erdim'in oldu. Günden güne eriyen Ümit Erdim'in zayıflama sırrı ise çok ilginç. Adeta bambaşka biri olan Ümit Erdim'in bu kilo verme yöntemini derledik. Çok sağlıklı kilo veren ünlü oyuncu şimdiki kilosuyla tanınmakta zorlandı. Ümit Erdim'in kısa sürede kilolarından kurtulmasını sağlayan diyetten yaptığı uygulamalara kadar sizler için değerlendirdik.

İngiliz Karbonatı ile Bağırsaklarınızı 1 Saatte Temizleyin!

İşte Ümit Erdim'in Bir Deri Bir Kemik Bırakan Yöntemi

Ümit Erdim, zayıflamasının sırrının çay ya da çorba olmadığını bunların palavra olduğunu iddia etti. İnternette her yazılan diyet programının herkese uymadığını bu yüzden hem bir uzman hem de bir spor eğitmenine gitmeleri konusunda hayranlarını uyardı. Hızla kilo vermesinin tek sırrının dengeli beslenme ve spor olduğunu söyledi. Sporla hayatının değiştirdiğini belirten Ümit Erdim, adeta yağlarından da kurtuldu. Ayrıca kas ve yağ dengesinin vücut endeksi için önemli olduğunu vurguladı. Ümit Erdim ayrıca kendine bir kilo verme hedefi koymadığı vücudunu zorlamadan bu süreci yaşadığının da altını çizdi. Vücut diyet ve sağlıklı beslenmeye karşı bazen başarısız olabilir. Bu yeni yöntemler denemek yerine vücudunuza en uygun yöntemi denemenizin faydalı olacağının kanıtıdır. İki kız çocuğu babası olan Ümit Erdim, eski görüntüsünden de eser kalmamasını ve bazı hayranlarının kendisini eleştirmesine de üzüldüğünü dile getirdi. Erdim, zayıflamasının sağlıklı olduğunu kemik yapısı nedeniyle zayıflamanın verdiği görüntünün farklı olabileceğini de ayrıca hatırlattı. Beslenme düzeninden eti kesmediğini ancak karbonhidratı azaltıp kalsiyum proteini artırdığını söyleyerek beslenme düzenine dair tüyolarda verdi. Ünlü komedyen Ata Demirer iğne ipliğe döndü! Ay ay eriten diyetinin sırrı