Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Oyuncuların Aşk Hayatlarına Dair Son Gelişmeler

Son zamanlarda ünlü oyuncuların aşk hayatlarına dair gelişmeler yaşanıyor. Hazar Ergüçlü, Kutay Soyocak ile el ele görüntülendi ve ilişkisi hakkında mutlu olduğunu söyledi. Mehmet Yılmaz Ak, Tuana Erdal ile aşkını sosyal medyada ilan etti. Boran Kuzum ve Yasemin Szawlowski, sosyal medya hesaplarından ilişkilerini duyurdu. İbrahim Çelikkol, Natali Yarcan ile birlikte romantik bir kare paylaştı.

Yayın Tarihi: 03.06.2023 16:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ünlü Oyuncuların Aşk Hayatlarına Dair Son Gelişmeler

CI Bloom Fuarını Gezen Sevgililer

Ünlü oyuncular Hazar Ergüçlü ve Kutay Soyocak, CI Bloom Contemporary İstanbul Sanat Fuarı'nı gezmek için Lütfi Kırtar Kongre Merkezi'ne el ele geldi. Sanat eserlerini inceleyen ikiliden Soyocak, kameralar karşısında biraz gerilirken Ergüçlü, ilişkisiyle ilgili sorular üzerine 'Her şey yolunda. Gördüğünüz gibi çok mutluyum' yanıtını verdi.

Ünlü Oyuncu Kural Bozdu!

Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, 4 aydır birlikte olduğu sevgilisi Tuana Erdal ile aşkını sosyal medyada ilan etti. Asansörde çekilen selfie pozuna kalp emojisi koyan Ak, Ella Fitzgerald’ın 'Isn’t It A Lovely Day' şarkısını da ekledi.

Boran Kuzum ve Yasemin Szawlowski

Yer aldığı projelerle sık sık gündeme gelen oyuncu Boran Kuzum, meslektaşı Yasemin Szawlowski'ye aşık oldu. İkili, ilişkilerini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ilan etti.

İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan

Oyuncu İbrahim Çelikkol, sevgilisi Natali Yarcan'la aşk karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Çekilen romantik kare büyük ilgi gördü.

Hazar Ergüçlü ve Kutay Soyocak

Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü ile beş yıllık ilişkisini noktaladıktan sonra müzik grubu Jakuzi'nin solisti Kutay Soyocak ile birlikte görüntülendi.