Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü sanatçı Metin Akpınar 82 yaşında baba oldu! 62 yıllık evliydi...

Ünlü sanatçı Metin Akpınar, 82 yaşında baba oldu! 62 yıllık evliliği boyunca çocuğu olmayan Akpınar'ın, evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen bir kızı olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu adındaki kızın babalık davası sonucunda DNA testleri ile Metin Akpınar'ın kızı olduğu resmi olarak kabul edildi.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 12:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ünlü sanatçı Metin Akpınar 82 yaşında baba oldu! 62 yıllık evliydi...

Ünlü sanatçı Metin Akpınar 82 yaşında baba oldu! Tam 35 yıl sonra... 62 yıllık evliydi! Herkes bunu konuşuyor...

Metin Akpınar, Türk tiyatrosu ve sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olarak uzun yıllar boyunca sahnelerde ve beyaz perdede hayranlık uyandırdı. Zeki Alasya ile kurdukları Deve Kuşu Kabare Tiyatrosu'nda sahne aldıkları oyunlar, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve kapalı gişe oyunlar arasında yer aldı. Yeşilçam döneminde ise bu ikili beyaz perdeye taşınarak toplumsal komedilerle büyük beğeni kazandılar. Bugün bile izlenmeye devam eden eserleri, Türk sinema ve tiyatro tarihinde özel bir yere sahiptir.

62 YILLIK EVLİLİĞİNDE HİÇ ÇOCUĞU OLMAMIŞTI

Metin Akpınar, Türk sanat camiasının saygın bir üyesi olarak tanınırken, 62 yıllık evliliğiyle de dikkat çekiyor. Devlet sanatçısı unvanına sahip olan Akpınar, Göksel Özdoğdu ile uzun yıllar süren bir birlikteliği sürdürüyor. Bu evlilikten ise hiç çocukları olmadı.

EVLİLİK DIŞI İLİŞKİDEN ÇOCUĞU OLMUŞTU

Ancak son dönemde, Metin Akpınar'ın özel yaşamıyla ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Ankara Masası'nın edindiği bilgilere göre, Metin Akpınar'ın evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Bu durum, Duygu Nebioğlu'nun babalık davası açmasıyla kamuoyuna duyuruldu.

METİN AKPINAR'IN KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Antalya'da görülen dava, gizlilik kararı altında sonuçlandı. Mahkeme, DNA testlerini dikkate alarak Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğunu resmi olarak kabul etti. Ankara Masası'na verdiği röportajında konuşan Nebioğlu şu sözleri kullandı: "Henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım. Bugün avukatlarım Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ sayesinde Metin Akpınar'ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz."