Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlülerin Aşk Hayatı

Ünlülerin aşk hayatıyla ilgili son gelişmeler

Yayın Tarihi: 18.09.2023 14:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ünlülerin Aşk Hayatı

Doğu Demirkol ve Ayşe Kırca

BluTv'de yayınlanan 'Doğu' dizisinin başrol oyuncusu Doğu Demirkol, bir süredir Levent Kırca ve Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca ile birlikte... Demirkol, Kırca ile ilk pozunu Instagram'dan paylaştı. Komedyenin paylaşımına “She said maybe” (Belki dedi) şeklinde not düşmesi hayranları tarafından “Evlilik teklifi mi etti?” diye yorumlandı.

Sinan Akçıl ve Müjde Uzman

Sinan Akçıl, önceki gün Manisa’da düzenlenen Soma Kara Elmas Festivali’nde sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerle bir araya gelen ünlü şarkıcıya, Müjde Uzman’la aşk yaşadığı iddiaları soruldu. Ünlü oyuncuyla aşk yaşadığını itiraf eden Akçıl, “Bizi beraber görebilirsiniz” dedi.

Demet Şener ve Ömer Şener

Demet Şener, İspanya’nın Real Madrid basketbol takımına transfer olan oğlu Ömer’i yalnız bırakmıyor. Sık sık oğlunu ziyaret eden Şener, beraber İspanya sokaklarında çekilen karelerini Instagram hesabında “Canımsın benim. Seninle böyle baş başa zaman geçirmek... Çok mutluyum” notuyla paylaştı.

Sinem Ünsal ve Berk Cankat

Sinem Ünsal ve Berk Cankat’ın yazın Bodrum’da katıldıkları bir dergi organizasyonunda yakınlaştıkları iddia edilmişti. Çift daha sonra İstanbul’da hayranları tarafından el ele görüntülenmişti. Daha sonra Ege’de tatil yapan ikili geçen gün ilk kez gazeteciler tarafından görüntülendi. Çiftin çekingen halleri dikkat çekti.

Kaan Taşaner ve Seray Dura

Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura önceki akşam Bebek’te akşam yürüyüşündeydi. Çift, “Sezon başlıyor artık. Okuduğumuz projeler var. Bakalım sezona nasıl gireriz. Projeleri değerlendirme aşamasındayız” dedi. Kaan Taşaner, sarı renge boyattığı saçıyla ilgili sorulara cevap vermedi.