Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Uğur Dündar Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığından Ayrıldı

Fenerbahçe'nin gergin genel kurul toplantısında Uğur Dündar, Twitter'dan yaptığı açıklama ile Divan Kurulu başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu. Dündar, Cumhuriyet sevdalısı olduğunu ve Mustafa Kemal'in askeri olacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 17.06.2023 15:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Uğur Dündar Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığından Ayrıldı

Uğur Dündar Divan Kurulu Başkanlığından Ayrıldı

Fenerbahçe'nin gergin geçen olağan mali genel kurul toplantısında Uğur Dündar, Twitter'dan açıklama yaparak Divan Kurulu başkanlığı görevini bıraktığını duyurdu. Uğur Dündar, 10 Nisan 2022'de bin 8871 oyun 824'ünü alarak seçildiği görevinden ayrılışını şu açıklamayla duyurdu;

"Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim.Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim.

Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım."

Uğur Dündar'ın Açıklaması

Uğur Dündar sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım. Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim." ifadelerini kullandı.