Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Usta Sanatçı Tolga Çandar'ın Eşliğinde İkizköylüler Zeybek Oynadı

Akbelen direnişinin 16. gününde İkizköylüler, ünlü sanatçı Tolga Çandar'ın eşliğinde zeybek oynadı. Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı'nda gerçekleşen 'Büyük Buluşma' ile ağaç katliamı protesto edildi. Ünlü oyuncular Mert Fırat ve Levent Üzümcü de destek için bölgeye gitti.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 16:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Usta Sanatçı Tolga Çandar'ın Eşliğinde İkizköylüler Zeybek Oynadı

Usta sanatçı söyledi: İkizköylüler zeybek oynadı

Akbelen direnişinin 16. gününde İkizköy Çevre Komitesi tarafından yapılan ‘Büyük Buluşma’ çağrısı için yaşam savunucuları ve aktivistler toplanmaya devam ediyor. Ünlü isimler de katıldı. Sanatçı Tolga Çandar'ın çaldığı şarkılar eşliğinde İkizköylülerin zeybek oynadığı anlar ise gündem oldu.

Muğla’nın Milas ilçesi Akbelen Ormanı’nda direniş günlerdir sürüyor. Ağaç katliamı bugün “Büyük Buluşma” ile protesto edilecek.

Cumhuriyet'in haberine göre, Akbelen direnişi 16. gününde de devam ediyor. Ünlü isimler de katıldı. Ünlü oyuncu Mert Fırat, Akbelen’de gerçekleşen ‘Büyük Buluşma’ için alana gitti. Oyuncu Levent Üzümcü de destek için bölgeye gitti.

Yurttaşlar ve yaşam savunucuları, İkizköy Çevre Komitesi tarafından yapılan 'Büyük Buluşma' çağrısı için akın akın bölgeye giderken ortalık şenlik alanına döndü. Sanatçı Tolga Çandar'ın saz çalıp şarkı söylediği anlarda bölgede bulunan yurttaşların zeybek oynadığı anlar kameralara yansıdı.