Vakıfbank'tan Bayram İçin İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank, bayram için nakit ihtiyacı olanlara 36 ay vade ile 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi veriyor. Kampanya ile ilgili kredi özellikleri ve başvuru detayları da açıklandı.

Vakıfbank'tan Bayram İçin İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank'tan Bayram İçin İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Kamu bankası tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya ile ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi. Bayram için nakit para ihtiyacı olanlara sevindiren haber verildi ve 36 ay vade ile 50 bin liraya kadar para verileceği ifade edildi. Banka tarafından yapılan duyuruda "Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz." ifadelerine yer verildi. Ayrıca kredinin özellikleri de açıklandı.

Kredinin Özellikleri

  • 36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.
  • Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.
  • Müşteriler hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabilir.
  • Vade kredi tutarına göre değişmektedir. 50.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kullandırılacak kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 12 aydır.

Kredi başvurusu için Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi ile beraber kredi çeşidine göre ek belge ya da teminatlar istenebileceği ifade edildi.

Başvuru Detayları

Söz konusu krediye başvuru yapmak için https://www.vakifbank.com.tr/taksitli-ihtiyac-kredisi.aspx?pageID=238 linki kullanılarak açılan sayfada "Hemen Başvur" sekmesine tıklanarak başvuru yapılabileceği bildirildi.