Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vizesiz Seyahat İmkânı: Uygun Fiyatlı Tatil Rotaları

Enuygun, vizesiz seyahat edilebilecek ekonomik ülkeleri ve kültürel zenginliklerini sıraladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 15:16
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 15:16

Vizesiz Seyahat İmkânı: Uygun Fiyatlı Tatil Rotaları

Uygun Fiyatlarla Vizesiz Seyahat Fırsatları

Enuygun, yurt dışında tatil yapmak isteyenlere vizesiz gidebilecekleri yerleri tanıttı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, bu rotalar yaz aylarında hem deniz hem de kültür turizmi için uygun fırsatlar sunuyor.

Vizesiz Gidilebilecek Ülkeler

Listede Makedonya, Kosova, Sırbistan, Bosna-Hersek ve Gürcistan gibi ülkeler yer alıyor. Bu ülkeler, tatil severlere kültür, doğa ve deniz temalı pek çok seçenek vadediyor.

Makedonya: Tarih ve Doğanın Buluşma Noktası

Balkanlar’ın gözbebeği olan Makedonya, vizesiz seyahat edilebilecek bir ülke. Başkenti Üsküp, tarihi zenginlikleri ile her yıl binlerce turist çekiyor. Makedonya Meydanı, Ohri Gölü, Taş Köprü, Üsküp Kalesi, Aziz Kurtarıcı Kilisesi ve Üsküp Arkeoloji Müzesi gibi yerler, Üsküp ziyaretinde keşfedilebilir.

Kosova: Dinamik Kültürel Atmosfer

Priştine, canlı kültürel etkinlikleri ile ön plana çıkarken, Prizren tarihi Osmanlı mimarisi ve dar sokakları ile tatilcilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Sırbistan: Doğanın ve Kültürün Kesişim Noktası

Sırbistan, yeşil doğası ve kültürel zenginlikleri ile ziyaretçilerine tarihi bir yolculuk vadediyor. Vizesiz seyahat edilebilecek yerler arasında bulunuyor.

Bosna-Hersek: Tarih Dolu Sokaklar

Bosna-Hersek, tarihi Arnavut kaldırımlı sokakları ve misafirperver halkıyla popüler bir seyahat rotası. Saraybosna, Osmanlı ve Austurya-Macar mimarisinin izlerini taşıyan yapıları ile dikkat çekiyor.

Gürcistan: Antik Miras ve Doğal Güzellikler

Tiflis, Sovyet döneminden kalma mimari eserler ve antik kaya şehirleri ile keşfedilmeyi bekleyen birçok güzellik barındırıyor.